Life

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 29-30 august. Șobolanul este obosit fizic, în timp ce Șarpele este psihic

28.08.2020 | 15:09
Zodiac chinezesc pentru weekendul 2930 august Sobolanul este obosit fizic in timp ce Sarpele este psihic
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru acest final de săptămână, pentru perioada 29 – 30 august 2020, aduce numeroase provocări, discuții și certuri cu persoane la care nu te-ai fi așteptat, dar și aspecte pozitive.

Marii înțelepți din Orient mai spun că semnele zodiacale au nevoie de un respiro pentru a putea să o ia de la capăt săptămâna viitoare cu forțe proaspete.

ADVERTISEMENT

Acestea sunt previziunile complete pentru toate cele 12 zodii pentru weekend. Descoperă și tu ce se întâmplă cu fiecare dintre nativi.

Zodiac chinezesc de weekend: 29 – 20 august 2020, pentru toți cei 12 nativi

Șobolan

Weekend-ul acesta lasă baltă orice fel de activitate care te consumă enorm. Este foarte important să te odihnești și să-ți încarci bateriile pentru perioada următoare. Ai timp și pentru distracție, dar nu acum. Zilele astea trebuie să te axezi pe somn și relaxare.

ADVERTISEMENT

Bivol

Fii sincer și deschis în primul rând cu tine și apoi cu persoanele din jur. Nu mai păstra în interior lucrurile care te macină constant și scoate-le la iveală. Spune tot ce ai pe suflet, descarcă-te și vei vedea cum lucrurile se vor așeza în favoarea ta.

Tigru

Ești îndrăgostit peste urechi de o persoană care a intrat recent în cercul tău de prieteni, dar nu știi cum să-i spui asta. Timiditatea nu este o calitate într-o asemenea situație, ar fi bine să o lași deoparte și să-ți iei inima în dinți. Fii tu însuți și totul va fi bine.

ADVERTISEMENT

Iepure

Munca te-a epuizat peste măsură. Stresul și oboseala de la locul de muncă și-au pus serios amprenta și ar fi bine să pui pe primul plan sănătatea. Vitaminizarea, odihna și lichidelor te vor ajuta să te pui pe picioare, dar mai ales un somn lung, odihnitor.

Dragon

Ești prins între ciocan și nicovală și nu știi cum să ieși. Ai mare nevoie de un sfat prețios, dar nu știi persoana care ar putea fi în măsură să te îndrume pe drumul cel bun. Ia lucrurile cu calm și într-un final vei găsi și rezolvarea, tot ce contează este să ai răbdare.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Ai obosit să le demonstrezi celor din jur că nu ești așa cum te-au perceput. Ai senzația că orice ai spune sau ai face se întoarce împotriva ta precum un bumerang. Poate ar fi cazul să iei o pauză și să te axezi pe alte lucruri, unele cu adevărat importante.

Cal

Aceste două zile libere sunt perfecte pentru o excursie în afara orașului. Fie că mergi la munte, fie că mergi undeva la țară, relaxează-te, nu da prea mare importanță anumitor lucruri și fii optimist. Încarcă-te cu energie pozitivă și vezi partea bună a lucrurilor.

Capră

Datoriile se strâng tot mai mult de la o zi la alta și nu știi cum să le mai faci față. Înainte de a te arunca cu capul înainte așterne pe foaie banii pe care-i ai de dat. Nu fă alte datorii suplimentare și încearcă să mai achiți din cele actuale.

Maimuță

Fii stăpân pe situație și nu te lăsa înduplecat de nimeni și nimic în această lume. Fii tu însuți, nu te lăsa influențat de oamenii din jur sau de părerile lor. Tu știi foarte bine cine ești, nu mai apleca urechea la vocile care spun cu totul altceva.

Cocoș

Vrei să lași în urma ta ceva important, notabil, dar nu prea reușești. Și asta pentru că nu vrei să-ți atingi obiectul pe calea cea drept, ci prin înșelăciune și alte tertipuri. Minciunea are picioare scurte și într-un final adevărul va ieși la suprafață.

Câine

Timp de calitate petrecut alături de oamenii dragi. Mergi în vacanță, chiar dacă numai pentru două zile, și simte-te în largul tău. Fii una cu natura și profită de ultimele raze de soare, toamna este tot mai aproape. Profită de aceste momente frumoase.

Mistreț

Dacă până acum ai pus pe primul pas partea financiară și cariera, acum ar fi cazul să schimbi radical macazul. O discuție cu un prieten drag te va ajuta să vezi care sunt lucrurile cu adevărat importante, lucruri la care poate ai renunțat de mult.

ADVERTISEMENT