News

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 29-30 iunie 2019. Șobolanii au parte de schimbări din punct de vedere sentimental

27.06.2019 | 12:31
Zodiac chinezesc pentru weekendul 2930 iunie 2019 Sobolanii au parte de schimbari din punct de vedere sentimental

Potrivit zodiacului chinezesc pentru weekend-ul 29-30 iunie 2019, Șobolanii vor avea parte de surprize din punct de vedere sentimental. Apar o serie de momente unice care îi pot ajuta să repare greșelile pe care le-au făcut față de persoana iubită ori persoana iubită față de ei. Este, așadar, un weekend romantic și nu doar pentru acești nativi.

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 29-30 iunie: Dragonii și Câinii primesc oferte de muncă

În cele două zile de la sfârșitul săptămânii se vor produce întâlniri miraculoase pentru unii nativi și răsturnări de situație pentru alții. Vor fi două zile care numai liniștite nu se anunță, dar asta nu presupune neapărat ceva rău. Pentru zodiile Dragon și Câine, weekend-ul vine cu oportunități carieristice, culmea, exact când doreau să se rupă de toți și de toate și să se odihnească.

Dragon

Dragonii nu sunt lăsați să se relaxeze, ba chiar sunt puși pe treabă. Weekend-ul acesta va fi unul cu multe telefoane și întâlniri importante pentru ei din punct de vedere profesional. Trebuie să profite de toate ofertele.

Câine

Nativii Câine așteaptă de ceva timp un răspuns de la niște angajatori, acolo unde și-ar fi dorit foarte mult să muncească. Taman acum, când și-au pierdut orice speranță și au renunțat la acest vis vine și marea veste.

Astrele au vești bune pentru multe zodii. Sursa foto: thesil.ca

Șobolan

Nativii Șobolan au parte de un weekend romantic. Ajung la împăcare cu persoana iubită și se bucură de perspectivele pozitive ce sunt anunțate pentru viața lor sentimentală.

Șarpe

Șerpii din zodiacul chinezesc au parte de tot felul de provocări. Unii prieteni sau chiar membri de familie îi pun la încercare. Trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

Mistreț

Mistreții vor să se relaxeze și nimic nu le va perturba armonia. Au parte de un weekend extraordinar mai ales dacă aleg să îl petreacă în aer liber ori la petreceri.

Cocoș

Nativii Cocoș au câteva drumuri de făcut sâmbătă în interesul familiei. Problemele se rezolvă rapid, iar duminică se răcoresc la piscină și petrec momente frumoase alături de cei dragi.

Iepure

Iepurii sunt puși pe fapte mari. Vor să facă multă mișcare, să se aventureze în tot felul de locuri. Acești descoperitori ai zodiacului chinezesc au parte de un weekend plin de peripeții.

Oaie

Acești nativi primesc vești bune sâmbătă și sărbătoresc reușitele de care au parte duminică. Au parte de tot felul de momente plăcute, iar prietenii îi vor face o mare surpriză.

Tigru

Nativii Tigru sunt încercați de soartă în acest sfârșit de săptămână, în sensul că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, iar asta îi va întrista nițel.

Maimuță

Maimuțele sunt pregătite pentru un weekend în care cuvântul de ordine este relaxarea. Vor fi luați plăcut prin surprindere de anumite evenimente care îi vor energiza foarte tare.

Bivol

Bivolii sunt mereu nemulțumiți de ceva, iar în acest sfârșit de săptămână vor intra din nou în tot felul de conflicte.

Cal

Nativii Cal sunt și ei puși pe călătorit și au parte de cea mai bună companie. Trebuie să aibă foarte mare grijă pe ce dau banii.

 

 

Tags: