Life

Zodiac Chinezesc pentru weekend-ul 30-31 mai. Câinele se pregătește intens pentru cel mai dificil proiect al său

30.05.2020 | 12:30
Zodiac Chinezesc pentru weekendul 3031 mai Cainele se pregateste intens pentru cel mai dificil proiect al sau
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc al weekend-ului 30-31 mai, iar provocările se țin lanț, mai ales dacă ne gândim la viața profesională. Nici nu ai încheiat bine proiectul care te-a stors de energie în ultimele luni că deja intri într-unul nou. Ai toate șansele să-l duci la bun sfârșit, însă trebuie să te odihnești puțin înainte.

Zodiac Chinezesc de weekend. Ce provocări te așteaptă în acest sfârșit de săptămână

Dacă te numeri printre nativii din zodia Câinelui, pregătește-te, studiază intens și vei face o impresie bună. Ai deja veleități în zona comunicării, dar un obiectiv atât de îndrăzneț precum cel pe care îl fixezi în acest weekend nu poate fi atins fără muncă. Unde mai pui că trebuie să te înarmezi cu foarte multă răbdare.

ADVERTISEMENT

Șobolan

Visezi să fii acceptat într-un mediu pe care îl privești cu respect și admirație, dar încă nu întrunești toate condițiile pentru a fi admis. Că e vorba de intrarea la un anumit liceu sau la o facultate, că e vorba de o firmă în care ai dori să lucrezi cândva, nu pierde speranța și folosește timpul pe care îl ai la dispoziţie pentru a-ți pregăti intrarea aşa cum se cuvine. Ai şanse să fii primit acolo unde dorești, dar mai ai de lucru, de studiat, pentru că intrarea va necesita şi o examinare. Vei face faţă cu brio, dacă te apuci de învăţat şi ceri sfaturi de la alţii cu experienţă.

Bivol

Inima îți plânge în tăcere şi nu dorești să spui nimănui ce se întâmplă în interior ca nu cumva să lași impresia unui om slab. Ar fi mai bine să spui ce simţi, să te destăinui unui prieten intim, pentru că există cineva special care va şti să-ți aline suferinţa şi să-ți readucă speranţa în suflet. Părinții, frații, sau prietenii îți pot ridica moralul, deci spune ce te doare. Chiar dacă altcineva important pentru inima ta nu este aproape, există cineva care-i poate ţine foarte bine locul.

Tigru

Încearcă să fii imparţial în judecăţile de valoare, pentru că treci printr-o situaţie în care chiar nu ai voie să ţii partea nimănui şi nici să ai propriile preferinţe. Chiar dacă inima înclină într-o anumită direcţie, ţine sub control această slăbiciune, pentru că acum trebuie să rămâi surd la influenţele care ar putea să te impresioneze cumva. Va trebui să extragi o concluzie, să dai un verdict sau o notă clară, fără a ţine cont de nimic din ce auzi în jur. Bazează-te pe fapte certe, nu pe ceea ce inima îți spune!

Iepure

Prietenii îți sunt alături şi te înconjoară cu sentimente sincere şi înălţătoare. Ei devin sursa ta de energie pozitivă, motivul fericirii de weekend, pentru că conștientizezi faptul că ești susţinut necondiţionat de oameni care cred în tine. Zilele acestea, pe oriunde ai merge ești primit cu braţele deschise, semn că întâlnești numai oameni care te îndrăgesc şi te apreciază! Nu vei avea parte de asemenea schimb de energii pozitive în fiecare zi, deci, profită de atmosfera amicală!

Dragon

Când ai ocazia să-ți pui în valoare talentele native, nimic nu e prea greu, de aceea în weekend îți vei aduna forţele pentru a le canaliza într-un proiect care te încântă extrem de mult şi de la care ai mari aşteptări. Muncești cu pasiune, cu plăcere și cu o anumită bucurie pentru că se prefigurează rezultate demne de toată lauda. Nimic nu poate fi mai motivant decât să faci ceea ce-ți place cu adevărat şi care mai este şi apreciat de cei cărora le este dedicat. Chiar şi bucuria celor din jur e o satisfacţie suficientă pentru a lucra până la capăt.

Șarpe

Joci un rol major în colectivul din care faci parte, ți se recunoaşte supremaţia și ți se respectă deciziile. Privești lucrurile dintr-un alt unghi decât restul lumii, ești bine do-cumentat, ai mintea limpede, dar mai ales deţii informaţiile necesare pentru a extra-ge concluzia potrivită. Ai o experienţă bogată în acest sens și ești cel mai în măsură să-şi dea cu părerea. Mulţi îți aşteaptă decizia finală, pentru că sunt convinşi că vezi lucrurile clar, matur, raţional, şi vei oferi tuturor cel mai bun sfat! Au de învăţat din siguranța de sine de care dai dovadă, din seriozitatea cu care tratezi lucrurile şi ma-turitatea pe care o inspiri.

Cal

În aceste zile, vei purta o discuţie cu o persoană care a trecut prin situaţii similare celor care te aşteaptă, iar viitorul arată foarte bine. Cheia problemelor de acum constă în sfaturile pe care ți le va oferi cu dragă inimă, soluţiile sale pe care le poţi folosi ca pe o reţetă sigură de succes. Vei vedea ce simplu e să treci peste un moment dificil dacă urmezi sfaturile celui de lângă tine. Ai multe de învăţat de la cei cu care intri în contact, dar ţine minte informaţiile pe care le oferă aceştia. Într-o zi le vei transmite mai departe celor care au nevoie de ele.

Capră/Oaie

Nu te crampona de fleacurile care te pot ţine pe loc, pentru că nu merită atenţie. Se vor rezolva rapid şi uşor dacă nu ai mai căuta nod în papură şi nu te-ai critica întruna! Mai trece peste unele aspecte minore, prefă-te că nu le observi, deoarece sunt mărunţişuri care chiar nu merită atâta încrâncenare şi consum energetic. Cu puțin umor, ceea ce ai din belşug, şi cu puţină superficialitate, vei vedea că ceea ce până mai ieri părea de nerezolvat, îşi va pierde complet semnificaţia şi pare banal. Ignorarea este atitudinea justă!

Maimuță

Atitudinea cu care te înconjoară cei din jur este motorul principal de energie pozitivă pentru tot ce ți-ai propus pentru weekend-ul acesta. Faptul că peste tot ești primit cu simpatie, cu zâmbetul pe buze, cu o vorba bună, se va dovedi a fi exact ce ai nevoie pentru a prinde curaj şi a putea duce la capăt proiectul la care îți aduci contribuţia. E o plăcere să lucrezi într-o atmosferă atât de cooperantă, de amicală, de optimistă, pentru că ești susţinut şi apreciat sincer, ceea ce te motivează să mergi şi mai departe. Totul îți iese de minune, fii mândru!

Cocoș

Oferă-ți răgazul de a te gândi la ce ai nevoie. Nu încerca să le rezolvi singur pe toate, ci exprimă-ți dorinţele în această conversaţie intimă, spune-le şi cu voce tare, în singurătate, dacă simţi nevoia, pentru că acest gest va avea rolul de a-ți trimite visele mai repede la ceruri. Cineva te aude, chiar şi fără să ştii, şi vei avea marea uimire, ca după o vreme, să vezi că rugăciunea a fost ascultată şi acum îşi arată urmările. Nu-ți pierde speranţa în ceea ce crezi, continuă să aştepţi cu încredere, pentru că uneori cele mai bune lucruri nu se întâmplă repede şi nici atunci când vrei.

Câine

Toată lumea ştie că ești priceput în domeniul comunicării, dar pentru a lăsa o impresie bună de fiecare dată trebuie să te pregătiți, să studiezi, să muncești intens înainte de a deschide gura. Asta faci şi acum: îți pregătești cu multă seriozitate discursul pe care îl vei susţine în faţa cuiva, şi nu vrei să lași nimic la voia întâmplării. Aduni informaţii, citești, acumulezi noi cunoştinţe pentru ca lucrarea să fie ireproşabilă. Procedând astfel, ai toate şansele să iei notă bună la un examen sau să susţii o conferinţă de succes, pentru că tot ce spui e verificat, documentat. Ai ocazia de a preda în faţa altora şi îți vei lua rolul foarte în serios.

Mistreț

Ești pregătit pentru o mare schimbare în viaţa ta de care îți legi toate speranţele! Că e vorba de şansa de a-ți schimba sensul în carieră sau de o mutare de domiciliu, ai mari aşteptări de la acest moment căruia îi acorzi o semnificaţie cu iz de unicat în destin. Ești sigur că faci pasul cel bun, că de acum înainte lucrurile evoluează la un nivel superior, deci cum să nu privești totul într-o notă optimistă? Abia aştepţi să se înfăptuiască ceea ce acum decizi, deoarece simţi că va fi o realizare personală demnă de mândrie şi laudă.