Life

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 31 octombrie -1 noiembrie 2020. Zile pline de noroc pentru 3 zodii

30.10.2020 | 14:42
Zodiac chinezesc pentru weekendul 31 octombrie 1 noiembrie 2020 Zile pline de noroc pentru 3 zodii
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 31 octombrie -1 noiembrie vine cu vești bune pentru semnele zodiacale. Acestea se vor bucura de reușite atât în plan personal, cât și de rezultate bune obținute în plan profesional.

Astrologii din Orient emit previziuni care vizează viața socială și personală a multor nativi. Este o perioadă în care ei se regăsesc cu oamenii apropiați și petrec timp de calitate în compania persoanei iubite.

ADVERTISEMENT

Sfârșitul de săptămână aduce și mici îngrijorări pentru modul în care au fost manageriate anumite aspecte profesionale recente și impactul pe care acestea îl pot avea în viitorul apropiat. FANATIK vine cu previziuni complete pentru zilele de 31 octombrie și 1 noiembrie, pentru toate zodiile în parte.

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 31 octombrie -1 noiembrie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Sunt anunțate petreceri alături de oamenii apropiați, lucru care vă aduce bună dispoziție, dar și rezolvarea multor sarcini înainte de a începe cheful. Pentru duminică, mahmureala este cuvântul de lege, dar ai o stare interioară de bine care te face să uiți de durerea de cap.

ADVERTISEMENT

Bivol

Au rămas restante anumite formalități care te pun pe drumuri sâmbătă, dar vei scăpa rapid de ele. Întâlnirea cu un apropiat poate aduce cu ea punerea pe picioare a unui proiect la care să colaborați împreună și care are șanse mari de reușită. Și în plan personal stai bine, relația cu partenerul de viață merge de minune.

Tigru

Stresul din timpul săptămânii ți-a cauzat dureri de cap, la propriu. Nu ai cel mai bun debut de weekend posibil, dar vei reuși să scapi de migrene. Ai parte de zile liniștite și relaxante în compania familiei și a prietenilor, iar acest lucru te va face să ai cu forțe proaspete în debutul săptămânii următoare.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ești pus pe plimbări în prima parte din weekend și petreci ore bune pe drum. Ziua nu se termină prea bine, mici discuții în contradictoriu au șanse să apară în casă la lasarea serii. Nu vă vor afecta prea tare, dumincă vă bucurați de masa tradițională în familie și poate vi se va alătura și un prieten bun.

Dragon

Te-ai hotărât să acorzi o șansă unei persoane care îți stârnea interesul, dar cu privire la care aveai anumite îndoieli. Sunteți amândoi entuziasmați de a vă înhăma la o relație și acest lucru vă face să petreceți cât mai mult timp împreună zilele acestea.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Reușesti să rezolvi mici dificultăți apărute în ultima vreme în viața de cuplu și parcă sunteți mai sudați ca niciodată. Nu aveți dispoziția necesară să ieșiți în lume sau să chemați oameni pe la voi, vreți doar să vă relaxați alături de persoana iubită. Ești îngrijorat pentru unele aspecte profesionale pe care nu le vezi mergând în direcția bună și te temi de repercusiuni pe viitor.

Cal

Găsești niște ocupații pe acasă în prima parte a sfârșitului de săptămână. Te apucă cheful de făcut curățenie sau de a modifica aspectul unor încăperi. Nu o să dureze prea mult, apare o persoană cu care vei discuta o eventuală colaborare profesională care îți stârnește interesul. Duminica e zi de odihnă și nu te mai apuci de treburile lăsate neterminate.

Capră/ Oaie

Sfârșitul de sămpămână începe cum nu se putea mai bine. Ai suficient timp pentru a da o tură prin magazine și a cumpăra unele lucruri de care o să ai nevoie odată cu lăsarea frigului. Shoppingul este una din activitățile tale preferate, dar și una care îți toacă rezervele financiare. Partenerul de viață o să fie nemulțumit la aflare sumei pe care ai cheltuit-o, iar ziua de duminică aduce mici conflicte pe această temă.

Maimuță

Planul personal este înfloritor. Ești într-o stare emoțională deosebită, simți că iubești și că dragostea ți-e împărtășită. Nu vrei să ieși din casă în acest sfârșit de săptămână și tot ce o să faci e să petreci timpul în brațele omului drag. O să-ți recapeți forțele și o să debutezi în noua săptămână cu bateriile încărcate.

Cocoș

Te bucuri de compania prietenilor și a oamenilor apropiați, pe care nu i-ai mai văzut de multă vreme. Timpul zboară când te distrezi și nu o să-ți dai seama cât de mult s-a întins mica voastră reuniune. Duminică te vei trezi abia spre prânz. Nu îți faci prea mari probleme, e ziua ta de odihnă.

Câine

Profiți de zilele libere pentru a pleca de acasă. Simți nevoia să mai schimbi decorul, munca de la domicilui te-a făcut să te plictisești de aceeași pereți. Petreci o zi întreagă pe drumuri, pe la rude și prieteni și nu te întorci acasă până nu vine întunericul. O să ai timp să-ți tragi sufletul duminică.

Mistreț

Așteptai de mult să vină ziua acesta. În sfârșit, poți să ieși din casă. Te bucuri de o stare de sănătate bună și ești atent la ea. Ai posibilitatea să revezi prietenii apropiați și rudele și ești fericit că ai trecut peste hopul acesta. Vei merge să rezolvi și niște formalități legate de unele documete pe care trebuia să le semnezi de ceva vreme.

ADVERTISEMENT
Tags: