Life

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 5 – 6 februarie 2022. Dragonii reiau legătura cu o persoană din trecut

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 5 – 6 februarie 2022. Pentru cei mai mulți nativi urmează două zile liniștite fără evenimente majore. Unii încearcă noi activități.
04.02.2022 | 15:57
Zodiac chinezesc pentru weekendul 5  6 februarie 2022 Dragonii reiau legatura cu o persoana din trecut
ADVERTISEMENT

FANATIK îți prezintă zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 5 – 6 februarie 2022. Unii nativi au parte de provocări, încearcă lucruri noi. Alții preferă să petreacă două zile liniștite alături de prieteni și familie.

Aflați ce previziuni au făcut astrologii pentru următoarele zile.

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 5 – 6 februarie 2022. Dragonii reiau legătura cu o persoană din trecut

Șobolan

Starea voastră de spirit este destul de oscilantă. Sâmbătă fiți atenți la cheltuieli, nu este momentul să dați bani pe lucruri nefolositoare. În cazul în care aveți unele lucruri de lămurit cu partenerul de viață este bine să faceți acest lucru duminică.

ADVERTISEMENT

Bivol

Toată săptămâna ați fost extrem de agitați și ați avut mult de lucru. Este momentul să vă relaxați. Nu ar trebui să vă temeți să încercați lucruri noi în acest weekend.

Tigru

Încercați să vă ocupați doar de treburile importante. Altfel, nu veți termina tot ce v-ați propus. Este posibil ca sâmbătă să fiți luați prin surprindere de niște prieteni. Duminică încărcați-vă bateriile, pentru că vă așteaptă o săptămână dificilă.

ADVERTISEMENT

Iepure

Vă dedicați finalul săptămânii activităților din gospodărie. Poate faceți mici modificări în locuință sau cumpărați lucruri noi. Atenție în cazul în care aveți de făcut drumuri mai lungi.

Dragon

Aveți șansa să reluați legătura cu o persoană specială din trecut. Totul se va transforma într-o poveste de dragoste dacă vă doriți. Duminică faceți o mică excursie cu prietenii.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Sâmbătă vă resimțiți după efortul depus în timpul săptămânii, așa că odihniți-vă cât mai mult. Duminică s-ar putea să aveți mici probleme de sănătate, dar nu vă îngrijorați. Găsiți rezolvarea rapid.

Cal

Lucrurile pare că nu ies așa cum vreți voi și sunteți supărați, nimic nu vă convine. Evitați discuțiile cu apropiații, pentru că totul se poate transforma într-un adevărat scandal. Duminică nu vă programați prea multe întâlniri obositoare. Relaxați-vă alături de familie.

ADVERTISEMENT

Capră/Oaie

În cazul în care lucrați în weekend, încercați să fiți atenți la detalii pentru a nu face greșeli. Randamentul nu este la un nivel ridicat. Duminică vizitați-vă niște rude pe care nu le-ați mai văzut de mult.

Maimuță

Sâmbătă vă simțiți în formă și organizați activități pentru toată familia. Ascultați însă și părerea celorlalți, nu toți vor fi încântați. Duminică un prieten vă face o surpriză plăcută.

Cocoș

Unele lucruri spuse de un prieten vă vor deranja, dar nu este cazul să reacționați. Nu ați face decât să turnați gaz pe foc. Totul se va rezolva în timp. Bucurați-vă de timpul liber duminică.

Câine

Primiți bani dintr-o colaborare și ați putea pleca într-o mică excursie în apropiere. V-ar prinde bine să vă relaxați împreună cu cei dragi. S-ar putea ca cineva să vă surprindă cu o ofertă pentru un nou loc de muncă și să fie nevoie să luați o decizie rapid.

Mistreț

Împărțiți-vă timpul între familie și prieteni. Întâlniți o persoană care are aceleași idei cu voi și s-ar putea să faceți un parteneriat. Duminică este o zi favorabilă în cazul în care aveți de luat decizii importante. Sunteți invitați la o reuniune de familie.

ADVERTISEMENT