Life

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 5-6 septembrie 2020. Mistrețul are divergențe cu persoanele apropiate

04.09.2020 | 18:00
Zodiac chinezesc pentru weekendul 56 septembrie 2020 Mistretul are divergente cu persoanele apropiate
ADVERTISEMENT

Primul weekend al lunii septembrie aduce provocări la orice pas, mai ales în viața profesională. După un concediu binemeritat, ți-ai încărcat bateriile și ești gata să preiei frâiele unui proiect dificil. Dacă îl duci la bun sfârșit te așteaptă o recompensă pe măsură.

Deși se simte puțin neglijată, persoana iubită îți este alături și nu te împovărează cu problemele ei. Știe cât de important e pentru tine să nu trădezi încrederea șefilor. Încearcă, totuși să-ți faci timp și pentru ea.

ADVERTISEMENT

În cazul în care te numeri printre nativii din zodia Mistrețului nu este exclus să apară unele divergențe cu persoane apropiate, din cauza afirmațiilor pe care le-ai făcut în trecut. Poate că ai dreptate, dar ar trebui să aplanezi cumva conflictul.

Așa arată zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 5-6 septembrie

Șobolan

Un dialog sincer și deschis cu partenerul de viață te ajută să vezi lucrurile diferit și să găsești soluții viabile pentru problemele cu care te confrunți în această perioadă. Lasă încăpățânarea și urmează-i sfatul.

ADVERTISEMENT

Bivol

Iei legătura cu persoane străine pe care le-ai cunoscut în timpul excursiilor peste hotare. Simți nevoia unui schimb de informații pe teme diverse și aceste discuții se vor dovedi de mare ajutor.

Tigru

Prietenii îți dau peste cap planurile financiare sau au tendința de a  critica modul în care îți cheltui veniturile. Evită-i, cel puțin deocamdată și mergi pe drumul tău. De data asta trebuie să-ți asculți intuiția.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ascultă sfaturile celorlalți și încearcă să nu te superi dacă se întâmplă să ți se facă reproșuri față în față. Mai bine cauți metodele prin care să corectezi greșelile cât mai repede posibil.

Dragon

Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Bucură-te de weekend în compania celor dragi. Nu ți-ar strica nici o plimbare în aer liber.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Investești prea puțin timp și efort în relațiile cu persoana iubită sau cu copiii și riști să ajungi la înstrăinare. Fii mai prudent, acordă-le celor dragi căldura și iubirea de care au nevoie.

Cal

Evită să mai cauți hibe în sânul familiei. Cu puțin efort și bunăvoință orice problemă își găsește rezolvarea, nu e nevoie să arunci cuvinte pe care le vei regreta mai târziu. Ți-ar prinde bine puțină introspecție pentru a înțelege modul în care a decurs existența ta de până acum.

Capră/Oaie

Ești emotiv și ai vrea să petreci un timp singur, între patru pereți. Evită contactul cu persoanele care te-ar putea face să suferi, cu sau fără voia lor.

Maimuță

Chiar dacă nu-ți dai seama, obstacolele pe care Universul ți le scoate în cale în acest weekend sunt benefice. După ce le depășești ai tot timpul să te relaxezi în compania prietenilor. Poate chiar organizați o scurtă plimbare în natură.

Cocoș

Evită vorba lungă și ascultă cu atenție ce spun prietenii. Chiar dacă îți fac reproșuri, sunt pentru binele tău.

Câine

Intrigile din sfera profesională te neliniștesc, dar depinde doar de tine să le gestionezi în favoarea ta. Ar fi bine să îți faci un program regulat de odihnă, altfel riști să îți pui sănătatea în pericol.

Mistreț

Astrele îți amintesc că ai nevoie să îți modifici percepțiile și atitudinea față de prieteni. Câteodată e mai bine să fii propriul tău susținător. Nu aștepta de la ceilalți ce poți face de unul singur.

ADVERTISEMENT