News

Zodiac Chinezesc pentru weekend-ul 5-7 aprilie! Tigrii au probleme în familie! Sfatul astrologilor

04.04.2019 | 12:33
Zodiac Chinezesc pentru weekendul 57 aprilie Tigrii au probleme in familie Sfatul astrologilor

Anul Mistrețului de Pământ aduce bunăstare pentru toți nativii din zodiacul chinezesc! Se pare că cei care vor încerca însă să strângă banii, nu prea vor avea șanse de reușită nici în weekend-ul 5-7 aprilie. Acest an este un an în care trebuie să ne facem toate poftele, să nu ne uităm la bani.

Așa arată zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 5-7 aprilie

Șobolan

Cineva îți va cere ajutorul, dar tu nu trebuie să stai să îi rezolvi problemele, ci trebuie să îi oferi undița, pentru a se putea ajuta singur! În caz contrar, își va face un obicei din asta. Toată săptămâna vei fi inspirat cu noi idei și vei fi în stare să le comunici mai departe spre oamenii potriviți.

Bivol

Starea emoțională în care te afli nu este cea mai bună, așadar nu ar strica dacă ai mai asculta și sfaturile prietenilor și a celor dragi. Poate nu ar fi rău să asculți ce au de spus și legat de starea ta amoroasă, pentru a te ambiționa. Așa s-a putea să-ți găsești chiar și jumătatea. Acceptă o întâlnire stabilită de prietenii tăi!

Horoscop chinezesc weekend 5-7 aprilie
Horoscop chinezesc weekend 5-7 aprilie aduce voie buna pentru nativi

Tigru

Munca ți-a dat bătăi de cap toată săptămâna. Ai avut de respectat termene, ai avut de făcut noi proiecte, dar le-ai dus pe toate la bun sfîrșit. Acum este timpul să te odihnești, alături de cei dragi. Doar în sânul familiei simți cum bateriile îți sunt încărcate!

Iepure

Relaxează-te în weekend, deoarece ai nevoie. Găsește acele lucruri ce îți place să le faci și petrece timp cu oamenii ce înseamnă cel mai mult pentru tine. Doar în familie găsești liniștea de care ai nevoie. Îți poți scoate la restaurant familia, unde să povestiți problemele apărute în timpul săptămânii.

Dragon

Energiile practice pământești sunt aici să te susțină în această săptamână, deci sortează-ți orice probleme ce țin de locuință sau de mașină cu ajutorul lor. Dacă preocupările și treburile sunt focusate pe munca sau pe cariera ta, fă pași pozitivi spre înainte. Ai tact cu colegii spre finele saptamanii. In weekend, lumina atentiei este spre familie si pe relatiile ce se bazeaza pe activitati comune utile și plăcute.

Șarpe

Dacă îți analizezi serios problemele curente, vei vedea că nu este nimic în afara puterilor tale de a le rezolva. Organizează-te și ocupă-te mai întâi de lucrurile mai simple. Asta îți va întări încrederea în tine. Spre finele săptămânii, vor fi unele chipuri noi în preajmă și dacă ești singur, poate apărea și ceva romantism cât să îți facă ochii să sclipească. Trebuiesăaduci distracția la tine acasă, în weeend.

Cal

Weekendul se va învârti în jurul treburilor specifice casei și menținerii altora fericiți. Vei avea și oportunități să te distrezi destul de bine. Poți face un grătar la care să îți inviți și prietenii, iar seara se va termina cu dans. Dansul te va scăpa de tot stresul acumulat în timpul săptămânii.

Capra / Oaie

În weekend, accentul se pune pe a hrăni și dezvolta o relație specială. Ai grijă să n-o dai în bară, deoarece ai muncit atât de mult pentru a-i intra în grații. Fe că este vorba despre un partener de afaceri sau de o persoană pe care o vezi deja ca jumătate a ta, trebuie să stai și să asculți mai mult.

Maimuță

Fii tolerant cu tinerii, cu cei fara experienta si cu cei nervosi daca vrei sa te intelegi cu oamenii in acest weekend. Sub presiune, unii nu sunt sinceri si autentici cu credintele lor sau cu ce simt. De tine depinde sa le permiti sa fie ei insisi. Ramai activ chiar daca nu toate planurile se implinesc. Fa un efort sa te bucuri de timp cu familia si sa faci si sarcinile de facut un timp placut.

Cocoș

Explica lucrurile cu calm si rabdare si vei reusi sa iti duci ideile mai departe si sa te faci inteles. Este important in aceasta saptamana ca toata lumea sa cante pe aceleasi tonalitati. Daca ai luat in reconsiderare statusul unei anumite relatii, da-i mai mult timp inainte de a ajunge la o decizie finala. Fa un pact cu tine sa te relaxezi in acest weekend. Incearca sa faci orice iti doresti sa faci si iti da o stare buna.

Câine

O cunoștință de-a ta te va surprinde plăcut în acest weekend. S-ar putea s petreceți mai mult timp împreună și chiar să te invite într-o călătorie, unde te vei simți foarte bine. Compania va fi plăcută, iar săptămâna încărcată cu energii negative va fi doar  o amintire.

Mistreț

În acest weekend trebuie să te plasezi pe locul doi. Știm că este greu pentru tine, dar familia are nevoie de tine. Trebuie să le faci plăcerile, dacă nu vrei un scandal cât casa! Jumătatea ta va vrea să iasă la iarbă verde, iar tu vei fi nevoit să te conformezi!