Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 7-8 noiembrie 2020. Iepurele dă frâu liber imaginației

Alexa Serdan   
în Horoscop
06/11/2020, 16:19
Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 7-8 noiembrie 2020. Iepurele dă frâu liber imaginației
Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 7-8 noiembrie 2020, pentru toți cei 12 nativi. Sursa foto: Pinterest.com

Zodiacul chinezesc pentru acest final de săptămână, mai exact pentru perioada 7-8 noiembrie 2020, vine cu evenimente în familie, discuții despre viitor, dar și multă imaginație și creativitate pentru unele zodii. 

Mesajul marilor înțelepți din Orient pentru nativi este să se odihnească și să-și încarce bateriile pentru săptămâna viitoare. Este un moment bun pentru a se axa pe hobby-uri sau pentru a descoperi lucruri care le fac plăcere. Nu duc lipsă de idei.

Previziunile complete sunt detaliate în rândurile de mai jos. FANATIK îți spune care sunt evenimentele de care au parte semnele zodiacale, dar și care sunt aspectele unde mai trebuie să lucreze pentru a avea succes pe toate planurile.

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 7-8 noiembrie 2020, pentru toți cei 12 nativi

Șobolan

Dezamăgit de prea multe ori, înveți să nu te mai grăbești în dragoste. Așteaptă persoana potrivită, nu te arunca cu capul înainte. Mai bine singur decât într-o companie proastă. În rest, stai bine la celelalte capitole.

Bivol

Dedică mai mult timp persoanelor dragi, doar așa vei fi fericit pe deplin. Bucuria vine din lucruri mărunte, stai de vorbă cu cei care sunt lângă tine la bine și la greu.

Tigru

Ai cam rămas în urmă cu unele sarcini, dar nici nu te gândești să le termini. Relaxarea este cuvântul de bază pentru acest weekend. Încarcă-ți bateriile, se anunță o perioadă dificilă la locul de muncă.

Iepure

Timpul trece prea repede, fă în așa fel încât să ai amintiri frumoase de depănat la bătrânețe. Nu mai aștepta ziua de mâine, bucură-te azi. Distrează-te, ieși în oraș cu prietenii, nu este loc de regrete.

Dragon

Discuții și planuri pentru viitor. Te-ai săturat să te lași bătut de vânt în voia sorții. Pune piciorul în prag și spune tot ce te deranjează. Axează-te pe lucrurile cu adevărat importante, nu mai privi în urma ta.

Șarpe

Imaginație și creativitate. Ce visezi noaptea pui imediat în aplicare. Nimic nu este mai frumos decât să crezi în tine. Ai o sumedenie de planuri, așterne-le pe foaie să nu le uiți.

Cal

Nu te mai întoarce în trecut, fii prezent în viața ta. Nu este cazul să privești prea mult în viitor, ci să te concentrezi pe momentul ăsta. Fă lucrurile care îți fac plăcere, ai destule pasiuni.

Capră / Oaie

Ești în impas legat de viața amoroasă. Nu ezita să ceri ajutorul celor care au trecut prin situația ta. Sfaturile pot fi importante, asta dacă vrei să le asculți.

Maimuță

S-ar putea să ai ceva probleme financiare. Nu este cazul să faci unele împrumuturi, mai bine stai în casă. Așa vei evita cheltuielile inutile. Păstrează bani pentru o vacanță în iarnă.

Cocoș

Se anunță unele schimbări pe plan personal. Nu mai aștepta semne de la ceilalți, ia atitudine. Lasă-te dus de următorul val și fă, în sfârșit, tot ce-și trece prin minte. Nu te mai gândi la greșeli.

Câine

Faci ce faci și intri în gura lupului. Nu poți sta prea departe de certuri și scandaluri, parcă așa te alimentezi. Nu e bine cum gândești, ar fi bine să-ți revizuiești comportamentul.

Mistreț

Weekend-ul este făcut pentru relaxare și familie. Nu mai sta pe gânduri și mergi într-o mică excursie, undeva la aer liber. Descoperă locuri noi și eliberează-te de stres.

Închide ×