Life

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 8-9 august 2020. Tigrul se bucură de armonie în viața de cuplu

07.08.2020 | 16:43
Zodiac chinezesc pentru weekendul 89 august 2020 Tigrul se bucura de armonie in viata de cuplu
ADVERTISEMENT

Weekend-ul îți aduce liniștea după care tânjești de atâta amar de vreme. Te poți retrage într-o zonă pustie, în care să te deconectezi și să scapi de stresul acumulat într-o săptămână de muncă sau te poți relaxa acasă, alături de persoana iubită.

Alegerea îți aparține, așa că gândește-te bine. În orice caz, meriți cu prisosință acest moment de respiro și te sfătuim să profiți din plin de el. Lasă în urmă problemele financiare sau proiectele pe care încă nu ai apucată să le duci la bun sfârșit. Ai tot timpul din lume să revii asupra lor.

ADVERTISEMENT

Dacă te numeri printre nativii din zodia Tigrului, ai toate motivele să țopăi de bucurie mai ceva ca un copil. Asta pentru că  în viața de cuplu se reinstalează armonia și parcă începi să prinzi drag de activitățile casnice pe care altădată le urai din tot sufletul.

Ce surprize îți rezervă astrele zodiacului chinezesc în weekend-ul 8-9 august

Șobolan

În acest weekend, cea mai mare bucurie este socializarea, să treci prin locuri pe unde ai ocazia să te întâlnești cu prietenii sau să faci noi cunoştinţe. Dialogul merge ca uns peste tot, pentru că ai un talent aparte de a te adapta oricărui mediu şi oricăror subiecte de conversaţie. Ești primit cu braţele deschise de un grup de persoane pe care abia acum le cunoști, dar unde lași o impresie excelentă, ceea ce îți va asigura o integrare rapidă în noul mediu.

ADVERTISEMENT

Bivol

Nici în weekend nu poți sta liniștit, muncești cu sârg pentru că ai nevoie de bani şi ești convins că la finalul eforturilor te aşteaptă rezultatele palpabile pe care le aştepţi. Ești capabil să lucrezi şi peste program, peste puterile tale practic, pentru că fiecare oră care trece te apropie şi mai mult de roadele pe care le visezi. Merită să tragi tare acum, pentru că nu mai e mult până la scopul propus, dar nici nu aluneca spre exces de zel sau extenuare, care te pot face să greşeşti. Organizează-te mai bine, fără a-ţi consuma toate resursele de energie.

Tigru

Viaţa de cuplu este fericită, armonioasă, paşnică, exact aşa cum îți place. Te dedici cu plăcere responsabilităţilor casnice care îți revin, jucând rolul de părinte perfect, de soţ ireproşabil, de gospodină de nota zece sau de cap de familie demn de apreciere. Evenimentele care au loc în aceste zile, vă dau tuturor motiv de fericire pentru că sunt rezultatul unirii forţelor voastre, părinţi şi copii, deopotrivă. Dacă nu ai copii, cine ştie, poate se aude aşa o veste în perspectivă!

ADVERTISEMENT

Iepure

Ai grijă cu cine îți petreci weekend-ul pentru că ești într-o pasă excelentă, iar o companie nepotrivită ți-ar putea tăia tot cheful de a face ceva interesant. Nu sta singur, dar nici nu atrage alături de tine oameni care au ceva pe suflet, pentru că ești ușor impresionabil şi vei abandona orice activitate care ți s-ar potrivi mai bine doar pentru a-i ţine companie la greu. Totuși, unii te vor acapara cu problemele lor personale, cu care nu ai nicio legătură, dar nu poţi rămâne indiferent la lacrimile lor şi încerci să le fii alături cu ce poţi.

Dragon

Buna organizare a lucrurilor îți convine de minune pentru că reuşești să te încadrezi perfect în termenii pe care îi ai la dispoziţie, parcă ai fi prieten cu timpul care trece. Ba chiar, te simţi bine şi jubilezi când vezi că alţii se împiedică, nu reuşesc să facă nimic nici împinşi de la spate. Duci la îndeplinire o sarcină, poate chiar înainte de termen, şi astfel îți mai rămân câteva minute să revizuiești etapele parcurse sau să te ocupi şi de ceva pentru sufletul propriu.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Va fi un weekend exact pe stilul tău, mai liniştit, organizat, în care toate evoluează într-un ritm mai lent, perfect pentru a nu da nimic peste cap. Totuşi, pentru unii, lentoarea aceasta dă impresia că ai fi impasibil sau neatent la tot ce se petrece în jur şi ai putea fi greşit interpretat, deci încearcă să dai o altă formă programului ca să nu lase impresia că ai fi comod din fire. Poţi folosi calmul acesta pentru a te ocupa pe îndelete de o activitate complicată ce necesită o concentrare crescută.

Cal

Te afli într-un mediu în care, altădată, te simţeai mult mai bine şi aveai relaţii amicale cu toată lumea, dar acum ceva te irită şi te provoacă să te comporţi ostil. Fă un efort să te adaptezi la acest grup, nu invers, pentru că tu ești factorul perturbator care dă peste cap armonia şi buna înţelegere. Dacă ai mereu ceva de comentat şi critici părerile cu care ceilalţi reuşesc să se pună de acord, e semn că ești cel recalcitrant, deci trebuie să îți revizuiești cumva atitudinea agresivă.

Capră/Oaie

Resursele financiare nu sunt dintre cele mai bune. Trebuie să te bazezi pe rezerve mai vechi sau pe veniturile comune ale familiei. Este posibil ca cineva să-ți ofere o sumă de bani pentru a te ajuta să achiţi vreo datorie din trecut, dar nu este exclus să intri în posesia unei sume care ți se datorează de mai multă vreme şi tot întârzia să apară, deci se poate regla oarecum balanța. Nu prea ştii să-ți administrezi banii, ești tentat să-i cheltui pe tot felul de obiecte care te atrag la prima vedere, care îți plac sau care îți inspiră un anume sentiment, fără să te gândești la utilitatea acestuia sau la oportunitatea achiziţionării lui.

Maimuță

Amintirile te ţin captiv într-o zonă din trecut care nu mai are nimic de oferit. Devii nostalgic şi un pic romantic, dar întoarcerea cu gândul la vremuri de odinioară nu este neapărat benefică, mai ales dacă scoţi de la naftalină evenimente triste sau eşecuri usturătoare. Desprinde-te odată pentru totdeauna de trecut, pentru că în aceste zile vei avea ocazia să închizi definitiv un capitol care nu mai are niciun rol în viaţa ta de acum înainte. Fă un efort să nu te reîntorci iar şi iar în acelaşi loc, iartă şi uită, şterge cu buretele ce a fost, pentru a trece la etapele următoare.

Cocoș

Nu ştii cum să abordezi acest weekend: să profiţi de linişte şi odihnă sau să te apuci deja de ceva mai palpitant care să te scoată din comoditate. Totul depinde de starea de moment. Dacă tot ce-ți dorești este să lenevești pe lângă casă cu preocupări sedentare, atunci trebuie să te răsfeți cu aceste plăceri ale simţurilor. Dar dacă simţi că te plictisești, n-ar fi rău să găsești cel mai mic motiv de a ieşi din monotonie şi să te implici într-o acţiune interesantă: sport, mişcare, drumeţii, sau chiar muncă.

Câine

Se instalează o atmosferă liniştită, în care multe aspecte agitate de zilele trecute revin la normal şi reuşești, cât de cât, să te relaxezi. Discuţiile pe care le porţi cu cei din jur, sfaturile prieteneşti pe care le primești de la aceştia, odihna suplimentară şi starea de veselie sunt perfecte pentru tine, pentru că aşa reuşești să-ți reîncarci bateriile cu ceea ce ai nevoie: calm, siguranţă, pace interioară, armonie, împăcare cu sine şi cu ceilalţi.

Mistreț

Nu scapi deloc de sub control mersul unei situaţii şi tocmai această capacitate de a păstra echilibrul în toate te va ajuta să duci la capăt cu succes orice misiune. Nu trebuie să faci nimic care să se abată de la reguli, nu depăşi măsura, nu exagera în nicio direcţie şi toată această forţă de a stăpâni situaţia va conduce la rezultate dintre cele mai bune. Este un moment bun să stai şi să aranjezi lucrurile într-o formă corectă, normală, echilibrată, pentru că acest sfârșit de săptămână îți inspiră exact aceste calităţi: moderaţie, simţul măsurii, organizare perfectă.

ADVERTISEMENT