Life

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 8 – 9 mai 2021. Doi nativi își găsesc jumătatea

08.05.2021 | 11:38
Zodiac chinezesc pentru weekendul 8  9 mai 2021 Doi nativi isi gasesc jumatatea
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 8 – 9 mai 2021 aduce surprize cu totul neașteptate pentru unii dintre nativi, care încep o nouă activitate sau își găsesc jumătatea. 

De altfel, unele zodii au nevoie de liniște și relaxare și ar trebui să evite activitățile socilitante, ca să înceapă următoarea săptămână cu forțe proaspete.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale și îți spune ce mesaj au marii înțelepți din Orient în acest sfârșit de săptămână.

Zodia chinezesc: weekend-ul 8 – 9 mai 2021, pentru fiecare nativ

Șobolan

Sunt șanse mari să-ți găsești jumătatea într-un loc și moment cu totul neașteptat. Poate fi vorba despre o ieșire cu prietenii sau un eveniment restrâns de familie. Oricum ar fi, se anunță lucruri bune în viața sentimentală.

ADVERTISEMENT

Bivol

Simți nevoia să te relaxezi mai mult și să-ți reîncarci bateriile pentru săptămâna care vine. Ai multe de făcut și nu îți permiți să obosești în momentele cele mai importante. Ia-ți timpul de odihnă pe care îl meriți.

Tigru

Surprize în plan profesional. Te contactează cineva cunoscut, care vrea să începeți o colaborare, însă ai nevoie de timp ca să iei o decizie, să vezi dacă merită. Ar fi o muncă suplimentară și trebuie să ai grijă.

ADVERTISEMENT

Iepure

Îți petreci timpul cu cei dragi și faceți activități recreative împreună, aveai nevoie de acest lucru. Profită de aceste momente, te așteaptă o săptămână plină de activități solicitante.

Dragon

Ar trebui să eviți eforturile prea mari și să te relaxezi, să te ocupi mai mult de tine. Ai nevoie de odihnă și este important să profiți de timpul liber, să nu lucrezi suplimentar.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Te-ai apropiat mai mult de o anumită persoană și sunt șanse mari să începeți o relație, așa că acest sfârșit de săptămână este presărat numai cu vești bune.

Cal

Te cerți cu cineva apropiat din familie și acest conflict îți cauzează o stare de agitație de care nu știi cum să mai scapi. Poate ar trebui să faci câteva activități în aer liber, să mai uiți de probleme.

Capră/ Oaie

Te apuci de renovări prin casă și îți dai seama că sunt mai multe lucruri de făcut decât ți-ai fi imaginat. Poți apela la ajutorul cuiva din familie, decât să te chinui de unul singur cu toate treburile.

Maimuță

Apar mici tensiuni în cuplu și ar trebui să dai dovadă de stăpânire de sine, să nu-i spui partenerului lucruri pe care le-ai putea regreta ulterior. Nu sunt probleme mari, totul va trece imediat dacă ai puțină răbdare.

Cocoș

Acordă-ți mai multă atenție și nu mai ajuta pe toată lumea doar pentru că nu știi cum să-i refuzi. Trebuie să existe niște limite, mai ales că și tu ai multe de făcut și ai nevoie de timp și energie.

Câine

Ești foarte obosit, oricât de mult te-ai relaxa. Poate ai mici probleme de sănătate, ar fi bine să iei măsuri și să nu mai amâni acel control medical pe care ai de gând să-l faci.

Mistreț

Cineva îți propune să plecați într-o scurtă călătorie aproape de casă. Ar trebui să accepți, să scapi de rutina zilnică, chiar și pentru câteva ore.

ADVERTISEMENT