Life

Zodiac chinezesc pentru weekendul 30 aprilie – 1 mai 2022. Doi nativi trebuie să păstreze un secret

Zodiac chinezesc pentru weekendul 30 aprilie – 1 mai 2022. Anumiți nativi trebuie să păstreze secretele altora, motiv pentru care se simt împovărați.
29.04.2022 | 13:23
Zodiac chinezesc pentru weekendul 30 aprilie  1 mai 2022 Doi nativi trebuie sa pastreze un secret
Zodiac chinezesc pentru weekendul 30 aprilie – 1 mai 2022. Foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Sunt două zodii care trebuie să fie atente la secretele pe care le dezvăluie. Mai bine păstrezi pentru tine subiectele mai sensibile, pentru că se pot isca discuții nedorite.

Zodiac chinezesc pentru weekendul 30 aprilie – 1 mai 2022

Șobolan

Este weekend și vrei să te distrezi! Chiar ai muncit din greu pe tot parcursul săptămânii și acum simți că este demn să te răsplătești.

ADVERTISEMENT

Bivol

Te pregătești să primești oaspeți la tine acasă în acest weekend. Este 1 mai, așa că faci și ceva cumpărături pentru grătar.

Tigru

Chemi pe la tine niște oameni dragi, rude cu care poate nu ai avut timp să te vezi de Paște. Mai discutați și mai depănați amintiri.

ADVERTISEMENT

Iepure

Zodiacul chinezesc de weekend transmite că Iepurii pot întâlni o persoană perfectă pentru ei, dacă își doresc o relație. Pentru cei ce au deja partener, poate fi vorba despre un potențial client de la job.

Dragon

Trebuie să fii atent la secretele pe care le spui. Toată lume ascunde câte ceva, dar nu este rolul tău să decizi cine trebuie să știe și cine nu.

ADVERTISEMENT

Șarpe

După o săptămână dificilă, te simți deja secat de puteri. Vrei doar să începi un serial nou și să zaci pe canapea.

Cal

Ești foarte exigent cu tine însuți și chiar dacă e weekend, tot vrei să fii perfect. Ia o pauză de la această mascaradă, defectele tale te fac unic!

ADVERTISEMENT

Capră

Primești un telefon sau chiar o vizită neașteptată. Te bucuri nespus, pentru că te simți sociabil. Poți să îți chemi prietenii în oraș.

Maimuță

Nativii din zodia Maimuță au multe de povestit cu cei dragi. Cineva vine de departe, poate dintr-o țară exotică, după multă vreme, chiar ani și recuperați timpul pierdut.

Cocoș

Un eveniment neprevăzut poate să îți strice toată starea. O vorbă spusă fără a se gândi sau un gest al partenerului te nemulțumește.

Câine

Cineva îți spune secretul său întunecat și tu trebuie să îl păstrezi. Acum te simți împovărat cu o nouă sarcină.

Mistreț

Este un weekend de petrecere pentru tine. Gătești ceva bun alături de familie și poate plecați la iarbă verde.

ADVERTISEMENT