Life

Zodiac chinezesc pentru weekendul 8 – 9 ianuarie 2022. Șarpele nu are o perioadă bună

Marii înțelepți din Orient au scos la iveală zodiacul chinezesc pentru weekendul 8 - 9 ianuarie 2022. Acesta aduce schimbări importante pentru multe zodii.
07.01.2022 | 11:33
Zodiac chinezesc pentru weekendul 8  9 ianuarie 2022 Sarpele nu are o perioada buna
Zodiac chinezesc pentru weekendul 8 - 9 ianuarie 2022, pentru toate zodiile. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Unii nativi simt nevoia să se odihnească mai mult, în timp ce alții, dimpotrivă, muncesc cât zece pentru planurile și idealurile pe care și le-au setat la început de an.

Finalul de săptămână aduce momente speciale, amintiri de neuitat și foarte mult noroc pe partea amoroasă și legat de bani.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru weekendul 8 – 9 ianuarie 2022, pentru toate zodiile

Șobolan

Ziua de sâmbătă poate aduce mici dificultăți care țin de partea de comunicare, însă duminică lucrurile revin la normal și te bucuri de o atmosferă plăcută. E posibil să primești o invitație de nerefuzat.

Bivol

Nu te încredere prea mult în oamenii cu care interacționezi, e bine să fii stăpân pe tine și pe situațiile prin care treci. Zilele acestea este indicat să ceri sfaturi celor de lângă tine, prieteni sau rude.

ADVERTISEMENT

Tigru

Te bucuri de un final de săptămână relaxant, ai nevoie să-ți încarci bateriile. A fost o perioadă dificilă, iar acum meriți să vizionezi un film sau să citești o carte bună, la un ceai fierbinte.

Iepure

Emoții, iubire și amintiri frumoase, așa arată weekend-ul pentru tine. Totul se învârte în jurul persoanei iubite, care are numai surprize perioada aceasta.

ADVERTISEMENT

Dragon

Ai tendința să faci risipă în plan financiar, să cumperi toate lucrurile și obiectele strălucitoare de care nu ai nevoie. Nu strică să fii puțin tras de mânecă, să mai pui și deoparte.

Șarpe

Nu este o perioadă bună pentru tine. Nu reușești să te faci remarcat în niciun domeniu și ai senzația că nimic nu iese așa cum ai fi vrut. Din fericire, este o etapă și nimic mai mult.

ADVERTISEMENT

Cal

Sâmbătă este o zi perfectă pentru a începe o relație sentimentală. Ai stat singur suficient, acum este timpul să te lași dus de val și să cunoști ce înseamnă dragostea necondiționată.

Capră

Energie, creativitate și imaginație, acestea sunt elementele după care te ghidezi în weekend. Ai toate calitățile pentru a te implica într-o pasiune nouă, poate te va ajuta să faci rost de bani.

Maimuță

Vechile probleme și datorii ies la suprafață. Nu mai ai de ales și trebuie să te achiți de toate, să fii la zi, chiar dacă trebuie să dai toți banii din casă.

Cocoș

Stresul și oboseala te-au cam copleșit și nu mai dai randament la locul de muncă. E momentul să iei o pauză lungă și să te relaxezi, poate faci și o scurtă plimbare.

Câine

Ești pregătit să o iei de la zero, să începi un proiect în care ai mare încredere. Ești dispus să renunți la somn și familie pentru ați vedea visul împlinit.

Mistreț

Weekend-ul vine cu noroc la bani și în dragoste. În sfârșit, te poți bucura că a ieșit soarele pe strada ta. Ai toate motivele din lume să fii fericit cu ceea ce ai.

ADVERTISEMENT