Life

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 31 iulie – 1 august 2021. Calul are parte de situații neașteptate

Zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 31 iulie - 1 august 2021 este dezvăluit de FANATIK în cele ce urmează. Vezi și tu care sunt evenimentele rezervate pentru fiecare nativ.
30.07.2021 | 18:01
Zodiac chinezesc pentru weekendul 31 iulie  1 august 2021 Calul are parte de situatii neasteptate
ADVERTISEMENT

Marii înțelepți din Orient anunță un final de săptămână axat pe distracție, vacanțe și plimbări. Este perioada concediilor pentru majoritatea zodiilor.

În plus, gândurile semnelor zodiacale nu mai sunt deloc concentrate pe muncă și este posibil să facă unele greșeli acasă sau în plan profesional.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 31 iulie – 1 august 2021, pentru fiecare zodie

Șobolan

Se anunță un weekend de vis. Distracția și voia bună sunt ingredientele cheie în acest final de săptămână, asta pentru că petreci cu oamenii dragi, poate într-un loc special.

Bivol

Există cineva care te privește complet diferit față de ceilalți. Fii cu ochii în patru, poate fi vorba de o persoană care te place sau dimpotrivă, te invidiază.

ADVERTISEMENT

Tigru

Relaxarea și odihnă sunt cele la care trebuie să te gândești, să fie pe primul plan. Weekend-ul este numai bun pentru a-ți încărca bateriile pentru săptămâna viitoare.

Iepure

Vrei să faci de toate, să ai activități interesante și interactive, dar trebuie să ții cont și de energia pe care o ai. Nu o epuiza pe toată, mai păstrează și pentru muncă.

ADVERTISEMENT

Dragon

E posibil o schimbare mare în viața personală, să faci lucruri pe care nu ai îndrăznit până acum. E cazul să ieși din zona de confort, să nu mai stai închis în carapace.

Șarpe

Finalul de săptămână te aduce mai aproape de persoana iubită. Jumătatea ta se gândește la o cină romantică sau poate îți oferă un cadou surpriză.

ADVERTISEMENT

Cal

Sunt câteva situații neprevăzute care apar în planurile tale. Nu este cazul să te superi, ci să le îmbrățișezi, îți pot aduce lucruri interesante.

Capră

Gândul îți zboară la vacanță și la distracție, nicidecum la locul de muncă. Nu te pierde cu firea, termină treaba și apoi fă planurile pentru weekend.

Maimuță

Ai planuri serioase cu partenerul de viață, poate ajungeți să vă mutați împreună sau să duceți relația amoroasă la un nivel și mai sus.

Cocoș

Nu mai aștepta ocazii speciale pentru a le face cadouri celor dragi. Îți poți surprinde familia indiferent de ziua din calendar.

Câine

Primești o informație legat de partea profesională care te pune pe gânduri. Ai senzația că ești dat la o parte la muncă și s-ar putea să răbufnești.

Mistreț

Nu discuta informațiile care ajung la urechile tale. Bârfa nu trebuie să fie pe lista ta, nu știi în gura cui intri și ce se poate întâmpla mai târziu.

ADVERTISEMENT
Tags: