Life

Zodiac chinezesc pentru primăvara anului 2022. Iepurii și Cocoșii strălucesc

Zodiac chinezesc pentru primăvara anului 2022: Martie, aprilie și mai vor fi trei luni perfecte mai ales pentru Cocoși și Iepuri. Ce se întâmplă cu restul zodiilor?
02.02.2022 | 13:22
Zodiac chinezesc pentru primavara anului 2022 Iepurii si Cocosii stralucesc
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai proaspăt zodiac chinezesc, cel pentru primăvara anului 2022, Iepurii și Cocoșii vor străluci, obținând niște victorii personale la care au visat de mult.

Primăvara este foarte bună pentru oamenii competitivi, indiferent de zodia în care s-au născut. Există, totuși, câteva predispoziții astrale general valabile pentru fiecare zodie, pe care le vom descoperi împreună în rândurile de mai jos.

ADVERTISEMENT

Începem cu Iepurii și Cocoșii, vedetele acestei primăveri. Pentru ei, lunile aprilie și mai aduc bunăstare materială și niscaiva faimă. Nu doar că vor intra în lumina reflectoarelor, ci vor reuși să îi inspire pe cei din jur.

Zodiac chinezesc pentru primăvara anului 2022

Șobolanii au o primăvară cu foarte multă muncă. Trebuie să tragă din greu, mai ales în luna martie. Este o perioadă în care dacă nu acționează cu tact, s-ar putea să piardă totul.

ADVERTISEMENT

Maimuțele își fac tot felul de planuri. Scapă de anumite griji financiare. Luna mai este foarte bună pentru o revigorare a buzunarului. Cei care au credite la bancă sau au de dat bani înapoi anumitor apropiați se vor revanșa, în sfârșit.

Tigrii vor simți o ușoară degringoladă sufletească în luna martie. Multe din lucrurile pe care le credeau adevărate se vor dovedi a fi false. Au nevoie de un nou început sau chiar de noi prieteni.

ADVERTISEMENT

Caii din zodiacul chinezesc au tot felul de idei, dar le lipsește acel zvâc să le pună în practică. În aprilie pot întâlni un mentor cu totul special.

Bivolii renunță la anumite vicii, la niște obiceiuri care au adus mai multă pagubă decât bucurii. Își schimbă complet stilul de viață.

ADVERTISEMENT

Dragonii, moment decisiv în carieră în luna aprilie

Câinii sunt puși pe ducă. Luna mai este excelentă din punct de vedere profesional pentru ei, o lună care spre final poate să vină cu o escapadă într-o țară exotică.

Șerpii se răsfață cam mult, iar asta poate provoca tot felul de discuții în familie. Ar fi bine să se mai gândească și la alții. Primăvara le va aduce multe lecții de viață. Vor învățat să fie mai cumpătați, mai puțin egoiști.

Oile și Mistreții au o primăvară trasă la indigo. Cele două zodii pornesc pe un nou drum din punct de vedere sentimental. Există risc de separare în aprilie, însă în mai cineva nou le va ocupa inima.

Dragonii scot milităria din pod și nu mai au de gând să se lase păcăliți de ceilalți. Un pic duri, dar cu argumentele la ei, vor obține aproape tot ce își doresc. Luna aprilie e una decisivă în carieră.

 

ADVERTISEMENT