Life

Zodiac chinezesc realizat de astrologii Anca Dimancea și Marian Golea. Anul Tigrului de Apă aduce dezastre naturale?

Se apropie Anul Tigrului de apă! Astrologii Anca Dimancea și Marian Golea au făcut previziuni pentru noul an, care va debuta pe 1 februarie 2022. Ce rezervă astrele, potrivit zodiacului chinezesc?.
25.01.2022 | 18:30
Zodiac chinezesc realizat de astrologii Anca Dimancea si Marian Golea Anul Tigrului de Apa aduce dezastre naturale
Zodiac chinezesc 2022: previziuni pentru Anul Tigrului de Apă. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou și complex zodiac chinezesc, realizat de astrologii Anca Dimancea și Marian Golea, Anul Tigrului de apă va fi unul mult mai bun decât Bivolul de Metal.

Este anul oamenilor responsabili, dar și al celor care își asumă anumite riscuri. Este un an de obstacole pentru anumite zodii.

ADVERTISEMENT

Este și anul dezastrelor naturale. Anca Dimancea susține că pandemia va intra într-un plan secund în 2022.

Zodiac chinezesc special: caracteristicile generale ale Anului Tigrului de Apă

„Luna februarie va fi grea. Luna noiembrie nu va fi nici ea ușoară deloc. Februarie va fi ceva, care, va fi ca un boom care va face să ne trezească. 

ADVERTISEMENT

Și în plan spiritual se va resimți. Există niște modificări și la alt nivel. Tigrul este un animal răzvrătit, foarte rebel și justițiar. Justiția fiecăruia își va spune cuvântul. Tigrul în sine, dar șii nativii Mistreț ies în față. 

Se pot întâmpla niște rebeliuni”, a spus Anca Dimancea la Antena Stars.

Astrologul Marian Golea susține că este un an de începuturi. Chiar dacă lumea este sătulă de acest clișeu, acest lucru va fi mai prezent ca niciodată în viețile tuturor, în opinia specialistului în tainele astrologiei chineze.

ADVERTISEMENT

„Tigrul este animal de primăvară. Noi suntem în a treia fază a Tigrului. La noi se spune că începutul înseamnă lemn yang deasupra Șobolanului. O să spuneți că și acum 12 ani a fost tot an de Tigru.

Nu a fost an de Tigru ca acesta. Au fost ani de Tigru în metal, în pământ, nu an de Tigru în apă”, a spus acesta.

ADVERTISEMENT

Urmează perioada liderilor efemeri

Golea a spus că în Anul Tigrului de Apă vor apărea foarte mulți falși conducători. Toată lumea va dori să preia frâiele, căci acest lucru este caracteristic zodiei.

„Vor da pornire la mișcări. Acești lideri vor fi efemeri. Nu vor fi oameni stabili care să lase o dâră în urma lor. Gândiți-vă la Tigrii Europei, până la urmă s-au năruit”, a spus Golea.

Anca Dimancea a susținut că în acest an ar trebui să ne luăm mai multe măsuri de precauție ca niciodată. Fiecare persoană, indiferent de zodia în care s-a născut, trebuie să fie cu ochii în patru căci este un an al testărilor din toate punctele de vedere.

 

ADVERTISEMENT