Life

Zodiac chinezesc: sâmbătă, 12 decembrie 2020. Dragonul are planuri mari

11.12.2020 | 11:19
Zodiac chinezesc sambata 12 decembrie 2020 Dragonul are planuri mari
Zodiac chinezesc pentru marți, 20 octombrie 2020. Dragonul va avea succes la locul de muncă. Sursa foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru sâmbătă, 12 decembrie 2020, aduce vești bune, dar și momente tensionate cu cei dragi. Nu toți nativii u o dispoziție bună și s-ar putea să-i macine ceva. 

Totodată, unii vor pune la punct anumite lucruri, fie că este vorba de un proiect petru job sau de propria locuință.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile complete ale marilor înțelepți din Orient. Află cum va fi această zi pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale.

Zodiac chinezesc: sâmbătă, 12 decembrie 2020, pentru toate zodiile

Șobolan

Alege care sunt prioritățile tale. Dacă nu mai vrei să ai un anumit job sau o relație, nimic nu te forțează să renunți. Gândește-te mai mult la tine și la lucrurile care îți aduc fericire. Trebuie să dai dovadă de sinceritate atunci când vine vorba de lucrurile care nu-ți fac bine.

ADVERTISEMENT

Bivol

Este posibil să planifici un eveniment important, fie că este vorba despre familie sau locul de muncă. Trebuie să le propui celorlalți ideile tale, dacă nu ești de acord cu ce au stabilit ei. S-ar putea să existe tensiune între tine și cineva apropiat.

Tigru

Ții foarte mult la corectitudine și acest lucru îți poate aduce conflicte cu cei din jur, deranjați de atitudinea ta. Nu lua în seamă comentariile negative și acționează așa cum crezi că e mai bine. Petrece timpul cu cei dragi spre seară.

ADVERTISEMENT

Iepure

Încearcă să rezolvi cât mai multe lucruri în prima parte a zilei ca să-i poți ajuta pe ceilalți, în cazul în care au nevoie de tine. Îți e greu să-ți exprimi sentimentele, însă ai putea încerca, mai ales că ții atât de mult la anumite persoane.

Dragon

Pui la cale un proiect care să-ți aducă beneficii în carieră și muncești la el chiar și în zilele libere. Vrei să aduci noi idei inovatoare și să te remarci prin talentul și dedicarea ta. Rezultatele vor fi pe măsură.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nu reușești să duci un lucru la bun sfârșit și acesta te stresează constant. Ai planuri de familie spre seară, dar ai grijă ca ai tăi să nu-și schimbe programul.

Cal

Vrei să faci o schimbare radicală, lucru care îi șochează pe cei din jur. Chiar dacă stresul este un mare obstacol, ar trebui să lupți pentru obiectivele tale și să muncești cât mai mult.

Capră/ Oaie

Nu ai o dispoziție tocmai bună și s-ar putea să te irite multe lururi mărunte. Dacă ai probleme în viața de cuplu, ar fi cazul să discuți cu partenerul și să stabiliți cum puteți rezolva lucrurile. Dacă problemele tale nu își au originea în viața amoroasă, atunci ar trebui să vorbești cu cineva.

Maimuță

Prietenia este foarte importantă pentru tine, iar cei din jurul tău îți transmit o energie pozitivă. Petrece timpul cu oamenii care te fac să te simți bine. În același timp, ai grijă la cei care răspândesc zvonuri despre tine și ia atitudine în această privință.

Cocoș

Ai parte de probleme și nu pare că vei găsi prea curând rezolvarea lor. Analizează la rece lucrurile, poate greșești undeva. Dacă te afli într-o situație complicată, renunță sau cere ajutorul celor apropiați.

Câine

Ai o dispozițoe bună și comunicarea este punctul tău forte astăzi. Prietenii se pot baza pe tine și le aduci zâmbetul pe buze cu atitudinea ta detașată. Ai grijă ca această euforie să nu te împingă la cheltuieli mari.

Mistreț

Petrece timp alături de persoanele dragi și acceptă invitațiile lor. Este momentul perfect să vă vedeți, mai ales că urmează perioada sărbtorilor și toată lumea este ocupată. Poți desfășura activitățile preferate alături de prieteni.

ADVERTISEMENT