Life

Zodiac chinezesc: sâmbătă, 18 septembrie 2021. Dragonii întâmpină probleme

Zodiacul chinezesc pentru sâmbătă, 18 septembrie 2021. Dragonii sunt urmăriți de ghinion.
17.09.2021 | 14:00
Zodiac chinezesc: sâmbătă, 18 septembrie 2021. Dragonii întâmpină probleme
Zodiac chinezesc: sâmbătă, 18 septembrie 2021. Dragonii întâmpină probleme. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

FANATIK îți prezintă horoscopul chinezesc pentru sâmbătă, 18 septembrie 2021. Pentru unii nativi nu este o zi tocmai bună. Vor întâmpina mai multe probleme. Alții pornesc la drum sau participă la diferite evenimente.

Vă prezentăm mesajul înțelepților din Orient pentru fiecare nativ în parte.

Zodiac chinezesc: sâmbătă, 18 septembrie 2021. Dragonii întâmpină probleme

Șobolan

Ar putea să apară unele tensiuni în cuplu. În ultima vreme ai muncit prea mult și ai cam neglijat familie. Este momentul să-ți iei revanșa. Poate organizezi o mică excursie.

Bivol

Mai ai de lucru, dar mai bine amâni pentru că nu vei avea randament. Este momentul să te odihnești mai mult. Vor apărea unele schimbări în planurile tale.

ADVERTISEMENT

Tigru

Ți-ai făcut o grămadă de planuri, dar este posibil să nu ai destul timp. Fă-ți o listă cu lucrurile mai importante. Seara ar trebui să te odihnești.

Iepure

Dacă ai făcut o promisiune trebuie să o respecți. Fie că este vorba de familie sau de prieteni. Este posibil să participi la un eveniment.

ADVERTISEMENT

Dragon

Cel mai bine este să nu-și faci planuri și să stai mai mult acasă. În caz contrar s-ar putea să întâmpini tot felul de probleme și nu reușești să rezolvi nimic din ce ți-ai propus. Seara poate te vizitează niște prieteni.

Șarpe

O zi în care te relaxezi. Ai putea merge la shopping. Cineva te va enerva și este posibil să apară unele discuții mai aprinse.

ADVERTISEMENT

Cal

Ai putea primi o sumă de bani la care nu te aștepți. Nu face cheltuieli prea mari sau bugetul său va avea de suferit. Caută alternative mai ieftine.

Capră/Oaie

Dai dovadă de multă răbdare cu cei din jur. Un prieten s-ar putea să-ți solicite ajutorul. Evită anumite subiecte de discuție. Nu vrei să-ți strici ziua.

ADVERTISEMENT

Maimuță

Petrece-ți mai mult timp cu familia. Poate dați o fugă la munte sau la mare unde vă așteaptă niște prieteni.

Cocoș

Aveți parte de o zi memorabilă. Faceți impresie bună oriunde mergeți. S-ar putea să apară o oportunitate pentru o afacere.

ADVERTISEMENT

Câine

Evenimente speciale în sfera socială. S-ar putea să apară unele situații neprevăzute și să fiți obligați să luați o decizie foarte repede.

Mistreț

Un weekend bun. Cei din jurul tău încep să te asculte. Încercați să evitați discuțiile cu partenerul de viață. Mai bine mergeți la o plimbare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri