Life

Zodiac chinezesc: sâmbătă, 23 octombrie 2021. Zodia care face schimbări importante

Zodiacul chinezesc pentru sâmbătă, 23 octombrie 2021. Ce mesaj au astrologii pentru fiecare nativ.
22.10.2021 | 14:00
Zodiac chinezesc sambata 23 octombrie 2021 Zodia care face schimbari importante
ADVERTISEMENT

Este o zi în general bună pentru cei mai mulți nativi. S-ar putea totuși ca unele planuri să fie date peste cap de situații neprevăzute. Unii nativi vor face schimbări importante.

FANATIK îți prezintă zodiacul chinezesc pentru  sâmbătă, 23 octombrie 2021.

Zodiac chinezesc: sâmbătă, 23 octombrie 2021. Zodia care face schimbări importante

Șobolan

S-ar putea să anulezi planurile pe care ți le-ai făcut cu prietenii pentru acest weekend. Alți nativi s-ar putea să plece la drum. Poate mergeți la niște prieteni pe care nu i-ați mai văzut de mult.

ADVERTISEMENT

Bivol

Apar unele discuții cu partenerul. Cariera unui dintre voi va fi probabil motiv de ceartă. Ai muncit cam mult și ți-ai cam neglijat familia, așa că recuperează.

Tigru

Te simți destul de obosit. Nu prea ai chef de vorbă, așa că cei din jur comunică greu cu tine. Spre seară s-ar putea să primești o veste importantă.

ADVERTISEMENT

Iepure

O zi foarte bună să-ți pui în practică ideile pe care le ai de ceva vreme. Ești dispus să faci o schimbare majoră în viața ta și s-ar putea să apară și oportunitatea perfectă.

Dragon

Ai avut o săptămână solicitantă și ar trebui să vă faceți timp și pentru voi. Faceți o scurtă excursie, întâlniți-vă cu prietenii, relaxați-vă.

ADVERTISEMENT

Șarpe

În cazul în care lucrați nu veți avea o zi foarte bună. Pentru a evita problemele este important să-ți organizezi foarte bine timpul.

Cal

Ai de rezolvat o grămadă de treburi în gospodărie. Este posibil să faci și unele cumpărături pentru a amenaja locuința.

ADVERTISEMENT

Capră/Oaie

Nu ai o dispoziție prea bună și nici foarte multă energie nu ai. Încearcă să nu te cerți cu cei din jurul tău.

Maimuță

Primești niște bani al care nu te așteptai așa că vei avea o zi minunată. Poate mergi la cumpărături sau te vezi cu niște prieteni.

Cocoș

S-ar putea ca ceva să te scoată din sărite. Rezolvă problemele cu calm. S-ar putea ca niște rude să vină în vizită.

Câine

Trebuie să găsești o soluție pentru o problemă pe care ai tot amânat-o. Poate participi la un eveniment unde vei întâlni persoane pe care nu le-ai văzut de mult.

Mistreț

Ați trecut printr-o perioadă mai grea și simțiți nevoia de relaxare. Aveți o grămadă de lucruri de făcut acasă. Dacă primiți o invitație nu o refuzați,

ADVERTISEMENT