Life

Zodiac chinezesc: sâmbătă, 24 aprilie 2021. Dragonii încep o nouă relație

23.04.2021 | 13:21
Zodiac chinezesc sambata 24 aprilie 2021 Dragonii incep o noua relatie
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru sâmbătă, 24 aprilie 2021, aduce noutăți în viața sentimentală a unor nativi. Dragonii au mari șanse să înceapă o nouă relație.

Ziua aduce evenimente însemnate pentru familiile zodiilor. Au loc reuniuni, sărbători. Nu vor lipsi voia bună și distracția, dar este posibil să apară și mici incidente sau conflicte.

ADVERTISEMENT

Unele semne zodicale se vor ocupa și de aspecte care țin de viața profesională, întâlniri de afaceri sau negocieri pentru noi proiecte. FANATIK vă aduce previziunile complete.

Zodiac chinezesc: sâmbătă, 24 aprilie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Ai mici lucruri de pus la punct acasă, înainte de sosirea musafirilor. Termini repede treaba și te poți bucura de prezența oamenilor dragi, ai parte de distracție și voie bună.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ai în plan o mică excursie și este cea mai bună idee. Reușești să te deconectezi, să scapi de stres și să te bucuri de liniștea naturii și de aer curat.

Tigru

Sunt unele cchestiuni pe care nu ai cum să le amâni. Ziua aduce o întâlnire de afaceri cu un potențial nou asociat. Reușiți să vă puneți de acord, iar seara aduce un motiv în plus de sărbătoare: un nou proiect profesional care aduce bani.

ADVERTISEMENT

Iepure

Partenerul de viață e profund nemulțumit de cum merg lucrurile și nu ezită să-ți reproșeze asta. Chiar dacă te străduiești să-l convingi că exagerează, discuția e inevitabilă. Este nevoie să faci un compromis, pentru bunul mers al lucrurilor.

Dragon

După mai mult timp de gândire, se pare că vei obține un răspuns din partea omului care ți-a stârnit interesul. Vestea bună e că acesta este afirmativ și aveți multe șanse să începeți o relație.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Ai de făcut un drum mai lung. Trebuie să ajungi la rude sau la unii prieteni apropiați. Nu te încadrezi prea bine în timp și vei fi nevoit să amâni și întoarcerea acasă și să petreci noaptea în deplasare.

Cal

Ai lăsat pe ultima sută de metri unele sarcini, iar acum nu te bucuri prea tare. Vei primi o mână de ajutor din partea colegilor sau a familiei și vei reuși să termini totul cu rapiditate.

Capră/Oaie

Starea de sănătate îți creează îngrijorări și ești conștient că nu poți să amâni vizita la medic. În plus, ai nevoie de mai multă odihnă și exact de acest aspect te vei ocupa în zilele din finalul săptămânii.

Maimuță

Ziua începe cu o agitație generală. Defecțiunea unui aparat indispensabil vă pune pe toți pe jar și sfârșiți prin a ajunge la cumpărături, pentru a-l înlocui.

Cocoș

Ziua aduce evenimente însemnate. Poate vă hotărâți să faceți un pas înainte în relația voastră sau aflați de venirea pe lume a unui copil.

Câine

Reuniunea de familie are mari șanse să se termine într-un fiasco. Sunt multe șanse să iasă la lumină probleme și neînțelegeri mai vechi, iar totul poate exploda, dacă nu reușiți să vă stăpâniți nervii.

Mistreț

Cineva trebuie să și muncească, chiar dacă este weekend. Nu ești prea fericit, dar nu poți schimba multe. Totuși, ziua trece repede, iar volumul de sarcini nu este unul foarte mare.

ADVERTISEMENT