Life
notix pixel id

Zodiac chinezesc: sâmbătă, 4 decembrie 2021. Bivolul are o zi liniștită

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 4 decembrie 2021. Unii nativi au o zi plină de provocări, în timp ce alții cu ocazia să se relaxeze și să petreacă timp cu cei dragi.
03.12.2021 | 14:30
Zodiac chinezesc: sâmbătă, 4 decembrie 2021. Bivolul are o zi liniștită
Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 4 decembrie 2021. Marii înțelepți din Orient au anunțat previziunile pentru fiecare zodie. Sursa foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Marii înțelepți din Orient prezintă zodiacul chinezesc pentru sâmbătă, 4 decembrie 2021.

Unii nativi se vor relaxa alături de cei dragi și vor face activitățile preferate. Află care sunt previziunile pentru toate zodiile.

Zodiac chinezesc: sâmbătă, 4 decembrie 2021

Șobolan

Ai parte de o zi plină și nu reușești să faci tot ce ți-ai propus. Apar și unele obstacole în calea ta și ar trebui să ceri ajutor ca să nu rămâi cu prea multe sarcini pe cont propriu.

Bivol

Te bucuri de o zi liniștită alături de persoanele dragi. După o săptămână ocupată simți că ai, în sfârșit, ocazia să te relaxezi. E momentul să te încarci cu energie.

ADVERTISEMENT

Tigru

Ai de luat o decizie grea în plan profesional. Analizează foarte bine lucrurile înainte de a lua o hotărâre. Nu trebuie să te grăbești, altfel ai putea regreta.

Iepure

Simți că nimic nu merge bine în viața ta, mai ales în plan sentimental. Persoana potrivită întârzie să apară. Trebuie să vezi partea bună a lucrurilor și să nu-ți faci griji pentru viitor, totul se va așeza la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Dragon

Ai senzația că nimeni nu e de partea ta acasă sau la locul de muncă în legătură cu o chestiune importantă. Ai grijă la modul în care îți expui ideile și argumentele.

Șarpe

E momentul să te relaxezi și să lași deoparte grijile profesionale. Nu te mai gândi la job, ai nevoie de o pauză. Poți încerca lucruri noi.

ADVERTISEMENT

Cal

Ai parte de câștiguri financiare datorită unui proiect la care ai muncit mult în ultima perioadă. S-a întâmplat la momentul potrivit, aveai nevoie de bani.

Capră/ Oaie

Nu te concentra doar pe sarcinile de la locul de muncă. Trebuie să te ocupi și de activitățile care îți plac, măcar în timpul liber, altfel te vei plictisi de rutină.

ADVERTISEMENT

Maimuță

Ai făcut tot ce ți-ai propus și te poți bucura de timpul liber. Ocupă-te de o activitate preferată, citește o carte sau vizionează un film. Uită de grijile de la job, cel puțin o zi.

Cocoș

Nu lăsa comentariile negative ale unor persoane să te descurajeze. Tu știi cel mai bine ce e de făcut și nimeni și nimic nu ar trebui să te oprească.

ADVERTISEMENT

Câine

Realizezi că o persoană în care aveai încredere te-a trădat la un moment dat. Ai de luat o decizie importantă în privința relației cu persoana respectivă.

Mistreț

Lasă deoparte orgoliul și cere-ți scuze dacă știi că ai greșit față de cineva. Vei rezolva multe lucruri dacă dai dovadă de sinceritate.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri