Life

Zodiac chinezesc: sâmbătă, 5 decembrie 2020. Noroc în dragoste pentru două zodii

04.12.2020 | 13:30
Zodiac chinezesc sambata 5 decembrie 2020 Noroc in dragoste pentru doua zodii
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru sâmbătă, 5 decembrie 2020, vine cu vești bune și energie pentru nativi. Unii vor face planuri de vacanță, în timp ce unii vor face câteva schimbări de stil. 

Ziua se anunță productivă pentru majoritatea zodiilor. Totodată, unii nativi trebuie să se relaxeze și să se concentreze și pe problemele proprii, nu doar ale altora, așa cum îi îndeamnă înțelepții din Orient.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile complete pentru ziua de sâmbătă. Află în rândurile de mai jos cum va decurge ziu pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale.

Zodiac chinezesc: sâmbătă, 5 decembrie 2020, pentru fiecare zodie

Șobolan

Se anunță o zi plină de activități care îți vor da energie și o stare de bine. Poți pleca într-o scurtă excursie alături de persoana iubită sau de familia ta. Nu ar trebui să iei în seamă o persoană care ți-a greșit în trecut și nici să-i întorci moneda. Răzbunarea nu este o soluție pentru nimeni.

ADVERTISEMENT

Bivol

Anumite bârfe și probleme rămase nerezolvate pot fi o piedică pentru starea ta de bine. Nu trebuie să eviți confruntările, dar nici să-ți pierzi cumpărtul atunci când cineva te enervează. Ia în considerare părerile prietenilor, dar nu-i lăsa să-ți influențeze deciziile.

Tigru

O simplă conversație cu cineva cunoscut aduce o veste neașteptată. Încearcă să termini ce ai început astăzi și să te organizezi mai bine, fie că este vorba de muncă sau de propria locuință. Cunoști o persoană pe care o placi instant și nu ar trebui să lași timiditatea să-ți stea în cale. Ai putea da lovitura în plan sentimental.

ADVERTISEMENT

Iepure

Te gândești să faci schimbări la aspectul tău fizic pentru că te-ai plictisit de imaginea actuală. Ar trebui să faci schimbările așa cum simți tu, chiar dacă nu vor fi pe placul tuturor. Sunt șanse să te abordeze o persoană care are sentimente pentru tine și sigur îi va plăcea noul tău look.

Dragon

Se anunță o zi potrivită pentru a face noi planuri și schimbări în viața personală. Dacă nu poți pleca nicăieri, o plimbare în aer liber te-ar putea ajuta să-ți pui ordine în gânduri. Nu este exclus să te cerți cu persoana iubită, mai ales dacă ai o dispoziție proastă.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Ai multe idei și energie și nu știi pe care să le pui în aplicare. Alege o activitate care îți face plăcere sau un hobby de care nu ai avut foarte mult timp în ultima vreme. Dacă ieși în oraș, ar fi bine să te abții de la cheltuieli inutile până ce situația ta financiară va reveni la normal.

Cal

Ești o persoană de încredere și prietenii ți se confesează de fiecare dată când au o problemă. Nu este întotdeauna ușor să-i ajuți pe ceilalți, însă tot ce au nevoie este susținerea ta constantă. Ai grijă ca relațiile de prietenie să rămână la fel de sudate ca acum.

Capră/ Oaie

Ziua de sâmbătă aduce multe oportunități în viața personală. Sunt șanse mari să te împrietenești cu o persoană cu aceleași interese ca tine sau să planifici o vacanță pentru anul viitor alături de cineva drag. Ai de respectat niște promisiuni pe care le-ai făcut unor rude și nu ar trebui să le încalci.

Maimuță

Este timpul să pui în aplicare planurile pe care le ai de ceva vreme. Ajută o persoană care are nevoie de sfaturi și nu lăsa veștile neplăcute să-ți distrugă optimismul. Ia deciziile pe care le consideri cele mai potrivite pentru tine și nu-i lăsa pe alții să-ți influențeze alegerile, mai ales dacă nu te cunosc foarte bine.

Cocoș

Ar trebui să ai mai multă grijă de tine și să reduci starea de stres pe care o ai încă de dimineață. Încearcă să dormi suficient și să impui limite atunci când te oferi să ajuți pe cineva, altfel va profita de tine. Poți vizita o rudă apropiată sau să practici câteva exerciții fizice acasă.

Câine

Te concentrezi pe nevoile unei anumite persoane și uiți de ale tale. Este bine să ajuți pe cineva drag, dar nu uita să impui niște limite, altfel riști să distrugi relația cu persoana respectivă și să apară probleme majore. Concentrează-te și pe propria persoană.

Mistreț

Ar trebui să te oprești din munca suplimentară, chiar și pentru câteva ore. Este weekend și nu ar trebui să te ocupi atât de mult de sarcinile de la birou. Pune-ți imaginația la încercare și alege o activitate care să-ți dea energie pozitivă.

ADVERTISEMENT