Life

Zodiac chinezesc: sâmbătă, 6 iunie 2020. Iepurele are parte de bucurii, Maimuța este la polul opus

05.06.2020 | 13:00
Zodiac chinezesc sambata 6 iunie 2020 Iepurele are parte de bucurii Maimuta este la polul opus
ADVERTISEMENT

Marii înțelepți din Orient au stabilit zodiacul chinezesc pentru ziua de sâmbătă, 6 iunie 2020. Potrivit acestora cele 12 semne zodiacale se vor confrunta cu temeri și neînțelegeri, dar vor avea parte și de momente frumoase, zâmbete și fericire.

Zodiac chinezesc pentru ziua de sâmbătă, 6 iunie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

În sfârșit, te faci auzit la locul de muncă. Ideile și planurile tale sunt luate în calcul de superiori și mai mult decât atât, sunt și puse în aplicare.

ADVERTISEMENT

Bivol

Trăiește fiecare clipă la maxim ca și cum ar fi ultima. Simte muzica care te înconjoară și bucură-te de toate micile plăceri ale vieții. Amintirile sunt tot ce contează.

Tigru

Ceva se rupe în interiorul tău din cauza partenerului de viață. Nu-i nimic, orice dezamăgire este un pas înainte. Învață-ți lecția și nu mai repeta aceeași greșeală data viitoare.

ADVERTISEMENT

Iepure

Fericire mare pe chipul tău azi. O veste neașteptată te va prin surprindere, în mod plăcut, bineînțeles. Nu-ți mai încapi în piele de bucurie și asta se vede cu ochiul liber.

Dragon

Privește doar spre viitor. Prietenii îți sunt aproape și datorită lor vei reuși să treci peste toate greutățile vieții. Ai încredere în forțele proprii, fii mereu pozitiv.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nimic nu este mai important în această zi decât să te relaxezi și să te simți bine în compania oamenilor dragi. Tot ce contează este să-ți încarci bateriile care sunt epuizate la maxim.

Cal

Neînțelegerile cu partenerul de viață sunt tot mai des. Poate ar fi timpul să iei o decizie radicală în acest sens. Ori la bal, ori la spital, nu există cale de mijloc.

ADVERTISEMENT

Capră

Mintea ta abundă de idei care mai de care mai interesante. Pune-le în aplicare, cine știe de unde sare iepurele și scoți și ceva bani de pe urma lor. Chiar ai avea nevoie.

Maimuță

Ziua începe cât se poate mai prost și nu dă semne să se îmbunătățească. Lacrimi amare curg pe obrajii tăi, ești sensibil și orice vorbă ai impresia că este o săgeată îndreptată spre tine.

Cocoș

Este o zi mare, cu siguranță va rămâne în topul amintirilor. Toate merg de minune și prietenii te susțin orice ai avea în plan. Bucură-te de aceste clipe frumoase.

Câine

Nu mai privi în urma ta. Dezamăgirile și supărările nu te ajută la nimic. Fii conștient de ce se întâmplă în viața ta și mergi mai departe, viitorul te așteaptă.

Mistreț

Ar fi timpul să iei o pauză de la tot și să evadezi din cotidian. Profită de aceste zile libere, fă-ți repede bagajele și pleacă la munte, la aer curat.

ADVERTISEMENT