Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 10-16 ianuarie 2022. Dragonii și Iepurii fac pe detectivii

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 10-16 ianuarie 2022: Dragonii și Iepurii pornesc în căutarea unui adevăr care nu le dă liniște deloc. Ce se întâmplă cu restul zodiilor?
08.01.2022 | 10:38
Zodiac chinezesc pentru saptamana 1016 ianuarie 2022 Dragonii si Iepurii fac pe detectivii
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 10-16 ianuarie 2022. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Conform celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 10-16 ianuarie 2022, mai multe zodii vor căuta tot felul de informații, vor scotoci prin trecutul lor ori prin trecutul altora.

Dragonii și Iepurii au tot felul de suspiciuni cu privire la partenerul de viață și pornesc în căutarea adevărului. Dragonii sunt extrem de pricepuți la a întinde capcane, la a-i supune pe partenerii lor unor teste din care să afle ce își doresc.

ADVERTISEMENT

Dovadă de iscusință în acest sens vor da și Iepurii, pentru care situația amoroasă a devenit puțin anevoioasă în noul an.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 10-16 ianuarie 2022

Șerpii își fac tot felul de planuri investiționale și au parte de sprijin de unde nu se așteaptă. Pot demara proiecte extrem de interesante.

ADVERTISEMENT

Maimuțele se pun mai des în locul celorlalți. Învață să fie mai empatice și să vadă ce cred cei din jur despre anumite teme la modă. Își propun să nu mai judece ușor opiniile diferite.

Cocoșii au tot felul de nemulțumiri pe care și le exprimă într-un mod nu tocmai civilizat. Astrele îi avertizează să lase garda jos.

ADVERTISEMENT

Bivolii o țin dintr-o petrecere în alta în perioada următoare. Pentru ei, anul 2022 înseamnă distracție și profită din plin de fiecare clipă liberă pentru a se simți bine cu cei din jur.

Șobolanii primesc tot felul de vești din străinătate, iar unele dintre ele îi pot debusola. Au nevoie de noi certitudini, de noi garanții pentru liniștea lor sufletească.

ADVERTISEMENT

Tigrii renunță la orgoliu în iubire

Oile și Caii au un destin oarecum comun în săptămâna 10-16 ianuarie 2022. Amândoi se implică în activități umanitare și dau dovadă de bună organizare.

Tigrii renunță la orgoliu și ascultă mai mult. Sunt conștienți că unele lucruri în care credeau nu se confirmă în realitate. Au de făcut alegeri dificile pe plan amoros.

Câinii ar putea porni într-o scurtă călătorie împreună cu prietenii sau cu persoana iubită. Îi așteaptă momente de vis.

Mistreții se remarcă la locul de muncă și s-ar putea să primească o veste majoră legată de salariu. De mult așteptau să le fie recunoscută munca, iar acum au un motiv întemeiat să sărbătorească și să dea și mai mult din ce pot la serviciu. Unii nu doar că vor avea salariul mărit, ci s-ar putea să primească o funcție mai mare.

 

ADVERTISEMENT