Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 17-23 ianuarie 2022. Șobolanii prind un tren important al vieții

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 17-23 ianuarie 2022: Șobolanii prind un tren important din punct de vedere profesional. Ar face bine să profite de noua oportunitate din viața lor.
15.01.2022 | 10:48
Zodiac chinezesc pentru saptamana 1723 ianuarie 2022 Sobolanii prind un tren important al vietii
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna cuprinsă între 17 și 23 ianuarie 2022, Șobolanii vor avea parte de tot felul de situații care mai de care mai benefice.

Este o perioadă excelentă pentru relansare, și nu orice fel de relansare! Tinerii născuți sub acest semn al zodiacului chinezesc vor avea ocazia să înceapă un proiect uriaș, pe forțele lor.

ADVERTISEMENT

Săptămâna este bună și pentru Oile zodiacului chinezesc. Nativii Oaie deslușesc anumite mistere care nu le dădeau pace în ultima vreme. Sunt tot mai pregătiți să facă schimbări majore în viața lor, cele mai multe legate de carieră.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 17-23 ianuarie 2022

Bivolii devin mai empatici. Vor fi mai ascultători și mai implicați în ajutorarea celor din jur. Au multe lucruri de învățat din experiențele de viață ale celorlalți.

ADVERTISEMENT

Dragonii luptă mai mult pentru imaginea lor, pentru lucrurile pe care au reușit să le dobândească prin efort, asta pentru că va apărea cineva care va încerca să le sufle de sub ochii lor.

Maimuțele sunt puse pe ceartă toată săptămâna. Își exprimă nemulțumirile cu o agresivitate ieșită din comun, fapt pentru care sunt atenționate de astre: mare grijă cui vă adresați astfel!

ADVERTISEMENT

Câinii sunt strângători. Încep să facă economii și își schimbă complet filozofia de viață. Sunt susținuți de cei din jur în acest sens.

Cocoșii se implică în tot felul de activități în echipă și dovedesc faptul că sunt oamenii potriviți la locul potrivit.

ADVERTISEMENT

Caii renunță la relațiile toxice

Caii rup anumite legături toxice. Conștientizează că au avut niște relații care nu le-au făcut deloc bine, ba dimpotrivă. Sunt hotărâți să ia totul de la zero.

Iepurii pornesc niște bătălii personale noi, de data asta cu oameni la care nu s-ar fi așteptat nici ei. Descoperă noi dușmani prin preajmă.

Mistreții par ușor depășiți de problemele celorlalți, așa că vor prefera să fie mai ingoranți.

Tigrii și Șerpii sunt răzvrătiți împotriva tuturor. Cum ar zice proverbul, se supără precum măgarul pe sat. Aproape nimic din ce se petrece în jurul lor nu îi satisface.

Totul tinde să scape de sub control, iar atitudinea lor ar putea avea o serie de consecințe neplăcute. Trebuie să învețe să fie mai temperați, să renunțe măcar pentru câteva clipe la spiritul lor justițiar.

ADVERTISEMENT