Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 24-30 ianuarie 2022. Șerpii și Cocoșii, puși în situații dificile

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 24-30 ianuarie 2022. Șerpii și Cocoșii au parte de tot felul de momente complicate la locul de muncă. Vor fi puși în situații dificile.
22.01.2022 | 12:57
Zodiac chinezesc pentru saptamana 2430 ianuarie 2022 Serpii si Cocosii pusi in situatii dificile
ADVERTISEMENT

Conform celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 24-30 ianuarie 2022, Șerpii și Cocoșii trec prin tot felul de situații care mai de care mai neplăcute.

Anumiți colegi de la locul de muncă s-ar putea să le facă zile fripte. Iată care sunt previziunile pentru fiecare zodie, în săptămâna care urmează!

ADVERTISEMENT

Dragonii pun piciorul în prag într-o chestiune sensibilă. Li se cere părerea, iar de data asta nu mai menajează pe nimeni.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 24-30 ianuarie 2022

Mistreții descoperă tot felul de lucruri, obțin informații interesante care îi vor ajuta în evoluția lor profesională.

ADVERTISEMENT

Cocoșii și Șerpii vor fi prinși între ciocan și nicovală mai toată săptămâna. Au de făcut alegeri dificile. La locul de muncă s-ar putea să trăiască un adevărat infern.

Maimuțele sunt mai deschise către dialog. Dau sfaturi bune celor care le cer și își schimbă multe concepții pe care le aveau despre viață. De asemenea, învață să asculte mai mult.

ADVERTISEMENT

Tigrii își asumă noi responsabilități, după ce sunt provocați să intre într-un cerc social nou. Îi prinde bine să mai schimbe anturajul, din când în când.

Bivolii sunt extrem de focusați pe carieră. Toată săptămâna va fi o alergătură de colo-colo. Muncesc din greu, iar rezultatele vor începe să se vadă undeva după 30 ianuarie.

ADVERTISEMENT

Șobolanii trebuie să recunoască anumite greșeli pe care le-au făcut, fie că au fost voite sau nevoite. Este o săptămână bună pentru reconcilieri.

Iepurii renasc

Caii din zodiacul chinezesc sunt puși pe distracție toată săptămâna. Iau totul cu umor și devin un exemplu de atitudine pozitivă pentru cei din jur.

Câinii au parte de tot felul de surprize din partea prietenilor și a persoanei iubite. Cei care nu au încă pe cineva vor avea parte de noutăți majore. Cupidon stă la pândă!

Oile sunt puse pe treabă atât acasă cât și la serviciu. Au tot felul de idei bine primite de către cei din jur. Creativitatea de care dau dovadă s-ar putea să le ducă departe în viață.

Iepurii sunt ceva mai onești față de prieteni. Încep să spună lucruri pe care până acum le-au ascuns de teamă să nu fie judecați. Vor simți următoarea perioadă ca o eliberare, ca o renaștere sufletească.

 

ADVERTISEMENT