Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie 2021. Bivolii prind mai mult curaj

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie 2021: Bivolii vor face schimbări mari în viața lor, în timp ce Dragonii și Iepurii luptă să conserve ceea ce au.
27.11.2021 | 10:35
Zodiac chinezesc pentru saptamana 29 noiembrie  5 decembrie 2021 Bivolii prind mai mult curaj
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie 2021, Bivolii vor avea mai mult curaj să facă toate acele lucruri pe care în ultima vreme le-au lăsat la o parte.

Este o perioadă bună pentru pregătirile de sărbătorile de iarnă, o perioadă în care putem încheia multe socoteli.

ADVERTISEMENT

Ultimele două zile din noiembrie vor fi determinante pentru Bivoli. Pe 30 noiembrie s-ar putea să afle anumite lucruri fără de care nu pot continua anumite proiecte. Sunt informații vitale.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie 2021

Dragonii sunt și ei puși în gardă în săptămâna care vine. Au de făcut multe lucruri, iar de unele dintre ele nu se pot ocupa singuri. Vor avea parte de ajutoare.

ADVERTISEMENT

Iepurii luptă și ei pentru lucrurile pe care le au, căci își dau seama că nimic nu este veșnic. Își dau seama că trebuie să aibă mai multă grijă de ce au dobândit până acum. Confortul lor poate dispărea într-o clipă.

Șobolanii renunță la anumite frici și asta datorită persoanei iubite. Se simt protejați și înțeleși de oamenii din jurul lor.

ADVERTISEMENT

Câinii din zodiacul chinezesc reușesc să impresioneze cu imaginația lor bogată. Au atât de multe idei încât cei din jur rămân cu gura căscată.

Șerpii sunt puși pe investigat. O fac pe detectivii, deoarece au tot felul de suspiciuni în legătură cu persoana iubită.

ADVERTISEMENT

Caii s-ar putea să înceapă un job nou. Este locul de muncă la care visau de mult, iar banii nu sunt de neglijat. Începe o nouă viață pentru ei.

Mistreții se bagă în certurile altora

Mistreții se implică în tot felul de discuții aprinse pentru a aplana conflictele, însă poate ieși totul mai prost. Astrele le recomandă să-și vadă de treaba lor.

Tigrii au tot felul de nemulțumiri pe care vor începe să le verbalizeze în perioada următoare. Oile din zodiacul chinezesc, în schimb, se închid tot mai mult în ele și evită să povestească despre supărările lor.

Cocoșii se bagă unde nu le fierbe oala și pot avea de pierdut din cauza spiritului lor bârfitor. Ca în cazul mistreților, ar face bine să se ocupe de problemele lor.

Maimuțele pornesc pe un drum nou în viața lor. Au parte de o inițiere în tainele spiritualității.

 

ADVERTISEMENT