Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 31 ianuarie – 5 februarie 2022. Mistreții au parte de înâlniri magice

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 31 ianuarie - 5 februarie 2022: Mistreții au parte de tot felul de întâlniri interesante, unele de-a dreptul miraculoase pentru ei.
29.01.2022 | 10:30
Zodiac chinezesc pentru saptamana 31 ianuarie  5 februarie 2022 Mistretii au parte de inalniri magice
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 31 ianuarie – 5 februarie 2022, pentru Mistreți vine o perioadă a redescoperirilor.

Mistreții au ocazia să-și găsească adevărații mentori. Întâlnesc oameni cu o vastă experiență de viață de la care au multe lucruri de învățat.

ADVERTISEMENT

Cocoșii au o săptămână în care iau multe decizii radicale. S-ar putea ca flerul să îi ducă departe de data asta și să fie avantajați.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 31 ianuarie – 5 februarie 2022

Maimuțele pun osul la treabă mai mult ca în oricare perioadă a anului. Conștientizează că trebuie să strângă bani mulți pentru îndeplinirea visului lor secret.

ADVERTISEMENT

Dragonii îi cuceresc pe cei din jur cu spiritul lor ludic. Sunt puși pe distracție, pe tachinări.

Bivolii retrăiesc anumite evenimente din viața lor. Se gândesc la niște situații pe care la vremea lor nu le-au înțeles foarte bine. Li se aprinde beculețul, cucm se spune.

ADVERTISEMENT

Câinii au o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional. Semnează contracte importante, au tot felul de idei convingătoare. Ies în față cu imaginația lor bogată.

Caii spun stop anumitor situații toxice. Se îndepărtează treptat de persoanele care le transmit numai energii negative.

ADVERTISEMENT

Șerpii se lovesc de sentimente confuze cu privire la oamenii care îi înconjoară. Își pierd tot mai mult încrederea în cei din jur și acționează pe cont propriu. S-au săturat de sfaturile celorlalți.

Iepurii ies în față cu fermitate

Tigrii sunt puși pe fapte mari încă din prima zi a săptămânii. Aleargă în toate părțile pentru a rezolva câteva chestiuni birocratice. Vor să le dovedească tuturor că nu și-au pierdut antrenamentul în luptele pe care le duc cu autoritățile. Vor avea câștig de cauză.

Oile din zodiacul chinezesc se trezesc brusc la realitate. Aterizarea pe pământ ar putea fi dureroasă mai ales pentru tinerii care s-au îmbătat până acum cu apă rece. Le va fi de folos această învățătură de minte.

Iepurii se impun mai mult ca oricând în fața celorlalți, mai ales că s-au săturat să joace telefonul fără fir și să fie acuzați mereu că distorsionează mesaje. Merg direct la sursa informațiilor de data asta.

Șobolanii  iau parte la tot felul de noi activități. Mulți descoperă că au niște talente la care nu s-ar fi gândit niciodată. Poate fi un nou început profesional pentru ei.

ADVERTISEMENT