Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 6-12 decembrie 2021. Dragonii se îndrăgostesc de persoana nepotrivită

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 6-12 decembrie 2021: Dragonii se îndrăgostesc de cine nu trebuie. Își pot da seama la timp că fac o greșeală destul de mare.
04.12.2021 | 10:45
Zodiac chinezesc pentru saptamana 612 decembrie 2021 Dragonii se indragostesc de persoana nepotrivita
ADVERTISEMENT

Conform celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 6-12 decembrie 2021, Dragonii pun ochii pe persoana nepotrivită sufletului lor.

Săptămâna cuprinsă între 6 și 12 decembrie vine cu tot felul de lecții de viață pentru zodii, mai ales pe plan sentimental.

ADVERTISEMENT

Multe dintre zodii vor realiza ce au de făcut pentru a evita decepțiile în dragoste, în timp ce altele se vor afunda și mai mult în ele.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 6-12 decembrie 2021

Dragonii cred că au noroc în iubire, însă relația pe care o vor începe în perioada următoare s-ar putea transforma într-un coșmar. Nu e o săptămână bună pentru noi povești de amor.

ADVERTISEMENT

Iepurii deslușesc anumite mistere care le-au ocupat mult timp mintea. Descoperă tot felul de lucruri pe care nu și le imaginau vreodată.

Cocoșii cad la pace cu anumite persoane de la muncă. Devin mai concilianți și dau dovadă că știu să-și ceară iertare pentru lucrurile greșite pe care le-au făcut.

ADVERTISEMENT

Maimuțele au o săptămână în care vor să petreacă mai mult timp cu ele. Vor să se reculeagă, să citească mai mult, să asculte muzică, să călătorească, fără să fie bătute la cap de cineva.

Șerpii și Oile suferă din dragoste

Caii din zodiacul chinezesc trebuie să facă o alegere din punct de vedere amoros. Sunt prinși într-un triunghi din care trebuie să iasă.

ADVERTISEMENT

Câinii primesc tot felul de reproșuri din partea persoanei iubite. Ajung la concluzia că trebuie să își schimbe comportamentul în cuplu.

Mistreții cântăresc cu maximă atenție fiecare cuvânt pe care-l rostesc, mai ales că au foarte multă treabă cu publicul. Unii ar putea deveni buni oratori.

Șerpii și Oile au oarecum un destin comun în săptămâna care urmează. Decepțiile din dragoste se acutizează în cazul acestor nativi. Și ei trebuie să ia o decizie importantă pentru a nu mai suferi.

Bivolii trebuie să fie atenți la ce contracte semnează în perioada următoare. Unii ar avea nevoie de sfatul unui avocat sau al unui notar.

Șobolanii nu mai pot ascunde anumite lucruri din trecutul lor. O persoană cu care au multe amintiri le poate face zile fripte.

Tigrii pornesc în aventura vieții lor din punct de vedere financiar. Au decis să riște totul pe o carte. Unii s-ar putea chiar să dea loviura.

ADVERTISEMENT