Life

Zodiac chinezesc: Șarpele în anul 2022. Probleme financiare majore în toamnă

Zodiac chinezesc: Șarpele întâmpină dificultăți financiare în anul 2022, în special în toamnă. În rest, va fi un an în care vor avea parte de multe bucurii.
24.12.2021 | 16:25
Zodiac chinezesc Sarpele in anul 2022 Probleme financiare majore in toamna
Zodiac chinezesc Șarpe 2022. Foto: express.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pe anul 2022 arată multe provocări pentru Șerpi. Cei născuți sub semnul Șarpelui vor avea un an de pomină.

Luna septembrie îi va aduce cu picioarele pe pământ.  Atunci vor realiza că nu au economisit suficient ori că au cheltuit banii pe lucruri de care nu aveau nevoie.

ADVERTISEMENT

Anii pentru zodia Șarpe sunt 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001 și 2013.

Zodiac chinezesc: Șarpele în anul 2022

De la 1 februarie, când începe perioada Tigrului de Apă, Șerpii încep să se implice în tot felul de proiecte față de care aveau reticențe în alți ani.

Lunile februarie și martie aduc multe noutăți în viețile acestor nativi, mai ales în zona carierei. Totul va fi nou pentru ei, ba chiar unii dintre Șerpi s-ar putea să muncească în străinătate.

ADVERTISEMENT

Sunt luni foarte bune pentru a pune un ban deoparte pentru zilele negre ce îi vor aștepta de la toamnă.

Lunile aprilie și mai aduc iubirea în viața Șerpilor. În mai vor cunoaște o persoană cu totul specială și nu e exclus să facă o nuntă pe nepusă masă.

ADVERTISEMENT

Dragostea va fi atât de puternică încât Șerpii vor fi deciși să facă marele pas. Mulți vor alege să se căsătorească în secret, luându-i prin surprindere pe cei din jurul lor cu decizia luată.

În lunile iunie, iulie și august, majoritatea Șerpilor vor fi în vacanță. Sunt trei luni foarte bune pentru cei care vor să descopere istoria și cultura altor țări. Grecia și Turcia sunt destinațiile ideale pentru ei.

ADVERTISEMENT

Finalul de an le aduce o veste mare

Septembrie vine cu probleme de natură financiară. Șerpii își dau seama că nu au știut să își gestioneze finanțele și se pot trezi cu găuri în buzunare.

Octombrie le aduce inspirația necesară și se vor redresa treptat din punct de vedere monetar. Au parte de idei destul de îndrăznețe. Vor risca totul pe o carte.

În noiembrie și decembrie, Șerpii duc totul la extreme. Sunt dispuși să trăiască experiențe de care s-au ferit. Spiritul lor aventurier va fi întreținut de prieteni și de persoana iubită, așa că se vor distra pe cinste la final de 2022.

Anul se poate încheia cu o veste uriașî în viața femeilor născute în zodia Șarpe. S-ar putea să afle că un copil este pe drum, deci își vor mări familia!

ADVERTISEMENT