Life

Zodiac chinezesc: vineri, 18 decembrie 2020. Câinele este sfătuit să nu investească în afaceri

17.12.2020 | 14:00
Zodiac chinezesc vineri 18 decembrie 2020 Cainele este sfatuit sa nu investeasca in afaceri
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru ultima zi lucrătoare din săptămână, vineri, 18 decembrie 2020, le aduce zodiilor un moment bun pentru a evita certurile, pentru a ne liniști sau pentru a ne sfătui cu persoanele dragi. 

De asemenea, marii înțelepți din Orient mai transmit că semnele zodiacale trebuie să stea mai mult cu partenerul de viață, dragostea fiind foarte importantă. Concret, nativii trebuie să treacă peste neînțelegeri și să se împace cu cei care le-au greșit.

ADVERTISEMENT

Evenimentele și întâmplările pentru fiecare zodie în parte sunt dezvăluite de FANATIK în rândurile de mai jos. Vezi și tu ce au adus previziunile pentru zodia ta și nu numai.

Zodiac chinezesc pentru vineri, 18 decembrie 2020, pentru fiecare nativ la rând

Șobolan

Evită discuțiile aprinse cu oamenii din jur, indiferent că este vorba de familie sau de prieteni. Axează-te mai mult pe locul de muncă, s-au adunat prea multe sarcini de rezolvat.

ADVERTISEMENT

Bivol

Neatenția te-ar putea scump. Fii cu ochii în patru la ce se petrece în jurul tău, nu lăsa oportunitățile ivite în cale să-ți scape printre degete.

Tigru

Partenerul de viață îți reproșează unele lucruri. Nu încerca să ascunzi gunoiul sub preș și repară ce s-a stricat în cuplu, altfel riști să ajungi singur pe final de an.

ADVERTISEMENT

Iepure

Te lovești de o probleme majoră: timpul. Oricât ar fi ziua de lungă nu-ți ajunge să duci la capăt tot ce ai în minte. Nu ezita să ceri o mână de ajutor cuiva în care ai încredere.

Dragon

Găsește echilibrul ideal în familie și serviciu, mai ales acum când înclini numai într-o parte. Ar fi cazul să te împarți frumos între cele două.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Este o zi perfectă pentru a te relaxa și pentru a-ți pune ordine în gânduri. Renunță la acele idei negative, nu faci altceva decât să atragi de partea ta spirite malefice.

Cal

Discuții aprinse și neînțelegeri la locul de muncă. Lasă mai mult de la tine sau încearcă să le explici celor din jur astfel încât să vadă și latura pe care o expui. E în avantajul tuturor.

Capră / Oaie

Ești cu gândul la sărbătorile de iarnă și nu mai ai chef să faci nimic. Tot ce ai în cap sunt listele cu cadourile pentru cei dragi. Mergi din timp la cumpărături.

Maimuță

Relația cu partenerul de viață a intrat într-o con de umbră. Dacă nu reușești să o înfrumusețezi din nou, jumătatea ta va căuta fericirea în altă parte.

Cocoș

Oportunități noi din punct de vedere financiar. Încep să se adune banii în portofel, de când așteptai acest moment! Nu te arunca cu capul înainte și nu cheltui aiurea.

Câine

Ești sfătuit să bați puțin pasul pe loc. Nu este o perioadă bună pentru a începe noi afaceri, așteaptă până la anul. Până atunci ai timp să lucrezi mai mult la idei.

Mistreț

Viața îți este dată peste cap de unele lucruri neprevăzute. Nu este un moment bun să clachezi sau să faci un pas înapoi, ambiționează-te să termini ce ai început.

ADVERTISEMENT