Life

Zodiac chinezesc: vineri, 19 martie 2021. Bivolul este asaltat de responsabilități

18.03.2021 | 11:57
Zodiac chinezesc vineri 19 martie 2021 Bivolul este asaltat de responsabilitati
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru vineri, 19 martie 2021, anunță reușite în carieră și timp petrecut alături de cei dragi, dar și provocări și probleme în plan amoros pentru unii dintre nativi, care sunt nevoiți să ia decizii grele. 

Marii înțelepți din Orient îi îndeamnă pe nativi să facă toate lucrurile cu calm și să nu adreseze cuvinte dure celor din jur, chiar dacă se află sub influența nervilor.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce evenimentele și întâmplările pentru fiecare nativ în parte. Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile pentru semnul tău zodiacal.

Zodiac chinezesc: vineri, 19 martie 2021, pentru toți nativii

Șobolan

Un conflict cu persoana iubită îți dă ziua peste cap încă de dimineață și ți-e teamă de momentul în care veți fi din nou față în față. Înainte de asta, ar fi bine să te calmezi, să nu spui lucruri pe care le-ai putea regreta ulterior.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ai pierdut destul timp și acum te lovește un val de responsabilități care trebuie duse la bun sfârșit într-un timp destul de scurt. Organizează-ți mai bine programul și vei reuși să termini, dacă te concentrezi suficient și ai voință.

Tigru

Primești șansa de a coordona un proiect important la locul de muncă și recompensele financiare nu vor lipsi, dar trebuie să ai mai multă răbdare și să nu te aștepți din prima la rezultate de excepție.

ADVERTISEMENT

Iepure

Îți ocupi timpul cu activități solicitante doar pentru că nu vrei să dai ochii cu persoana iubită și să discutați aspecte importante ale relației voastre. Trebuie să luați o decizie și amâni tot mai mult momentul, însă nu vei scăpa de el.

Dragon

Ai mintea încărcată de gânduri negative și reflectezi prea mult asupra unor situații care nici măcar nu au avut loc. Apelează la ajutorul prietenilor sau desfășoară o activitate recreativă ca să ieși din această stare.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Simți că cineva îți pune bețe în roate la locul de muncă și poate că ai dreptate, dar trebuie să-ți vezi în continuare de proiecte și să nu te lași afectat de cuvinte acide sau de bârfe la adresa ta, pentru că superiorii au încredere în tine.

Cal

Nu ești pregătit de o nouă relație sentimentală din cauza schimbărilor care au loc în viața ta. Ai nevoie de mai mult timp pentru a rezolva anumite lucruri și pentru a reflecta, iar jumătatea ta va apărea exact atunci când nu te aștepți.

Capră/ Oaie

Nu stai foarte bine cu banii și ar fi cazul să faci economii, să nu mai faci cumpărături de fiecare dată când vezi ceva nou, pentru că nu este neapărat util. O să vină o perioadă mai bună, dar până atunci trebuie să ai grijă.

Maimuță

Simți nevoia să petreci mai mult timp alături de cei dragi și să faceți activități împreună. Ai muncit mult și ai nevoie de relaxare, așa că ce poate fi mai frumos decât o seară cu familia?

Cocoș

Ești contactat de mai mulți angajatori care au pus ochii pe tine și primești numeroase oferte de muncă, dar nu știi dacă ești dispus să renunți la actualul job. Gândește-te la ce te reprezintă cel mai bine și așa poți face o alegere.

Câine

Trebuie să ai mai multă încredere în tine și să nu te mai îndoiești de propria persoană de fiecare dată când lucrurile nu merg așa cum le-ai plănuit. Nu poți avea parte doar de zile bune.

Mistreț

Primești o veste bună la locul de muncă și ți se pregătesc colaborări avantajoase, care să-ți aducă sume consistente de bani. Lucrurile merg bine și în plan personal și ești pe cale să formezi un cuplu cu o persoană din anturaj.

ADVERTISEMENT