Life

Zodiac chinezesc: vineri, 22 octombrie 2021. Dragonii își fac planuri de viitor

Zodiac chinezesc pentru vineri, 22 octombrie 2021. O zi bună pentru cei mai mulți nativi.
21.10.2021 | 14:00
Zodiac chinezesc vineri 22 octombrie 2021 Dragonii isi fac planuri de viitor
Zodiac chinezesc: vineri, 22 octombrie 2021. Dragonii își fac planuri de viitor
ADVERTISEMENT

O zi liniștită pentru nativii mai multor zodii. Unii își fac planurile de viitor, alții s-ar putea să se îndrăgostească.

FANATIK îți prezintă mesajul astrologilor din Orient pentru fiecare nativ.

Zodiac chinezesc: vineri, 22 octombrie 2021. Dragonii își fac planuri de viitor

Șobolan

S-ar putea să veți o discuție extrem de importantă. Poate cu un șef sau un posibil investitor, dacă vreți să vă deschideți o afacere. Este o zi bună, dar gândiți-vă bine dacă trebuie să luați o decizie.

ADVERTISEMENT

Bivol

Este posibil să aveți unele probleme la locul de muncă din cauza unor colegi. Încercați să tratați toată situația cu calm. Vă așteaptă discuții aprinse în cuplu.

Tigru

S-ar putea să aflați unele secrete și cineva să vă ceară un sfat important. Veți fi puși într-o situație mai greu de gestionat, dar în final o să vă descurcați.

ADVERTISEMENT

Iepure

Sunteți în formă ți asta se va vedea la locul de muncă, unde sunteți foarte apreciat. Poate primiți chiar un bonus sau o avansare.

Dragon

Aveți parte de o zi foarte liniștită. Nu aveți multe lucruri de făcut așa că vă faceți planurile de viitor. Ar trebui să știți clar ce vă doriți pentru ca lucrurile să se rezolve așa cum vă așteptați.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Primiți vești importante și este posibil să porniți la drum. Poate vă vizitați niște prieteni sau rudele. Faceți și o escapadă la munte, aveți nevoie să vă relaxați.

Cal

Primiți o sumă de bani și sunteți tentați să cheltuiți tot. Faceți niște calcule mai întâi, pentru că s-ar putea să vă confruntați cu dificultăți financiare. Poate ați uitat să plătiți unele facturi.

ADVERTISEMENT

Capră/Oaie

Auziți tot felul de bârfe despre o persoană apropiată, care vă dau de gândit. Informați-vă corect și apoi discutați cu acea persoană. Spre seară s-ar putea să vă vină niște bani.

Maimuță

Ai un program foarte încărcat. ai mai multe întâlniri dar și proiecte de finalizat. Nu te baza doar pe intuiție. Spre seară s-ar putea să te întâlnești cu niște prieteni.

Cocoș

Lucrurile nu merg tocmai bine în relație. Discută cu partenerul și vezi ce îl nemulțumește.

Câine

O zi solicitantă. S-ar putea să te confrunți cu provocări majore la locul de muncă. Nu te neliniști. Ești pregătit să faci față situației.

Mistreț

Ziua vine cu foarte multe provocări pe plan profesional. Calculează-ți foarte bine pașii pentru a nu face lucruri inutile.

ADVERTISEMENT