Zodiac chinezesc: vineri, 23 aprilie 2021. Schimbări majore pentru Șobolani

Cerasela Stafie   
în Horoscop
22/04/2021, 12:59
Zodiac chinezesc: vineri, 23 aprilie 2021. Schimbări majore pentru Șobolani
Zodiac chinezesc: vineri, 23 aprilie 2021. Schimbări majore pentru Șobolani Sursa foto: Pinterest.com

Zodiacul chinezesc pentru vineri, 23 aprilie 2021, anunță o zi marcată de evenimente importante. Șobolanii vor avea parte de schimbări majore în plan profesional.

Astrologii din Orient emit previziuni și cu privire la viața de cuplu a unor nativi. Pentru unii e posibil să fie zguduită de întâmplări nu tocmai plăcute, în timp de alții pot să primească vești bune.

Zodiile vor avea parte și de diverse lucruri care vor influența starea financiară. FANATIK vă aduce previziunile complete.

Zodiac chinezesc: vineri, 23 aprilie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Ai parte de o shimbare majoră, care-ți va afecta atât planul profesional, cât și cel personal. Este influențată de unele aspecte financiare, poate vei opta pentru un alt loc de muncă sau chiar schimbarea locuinței.

Bivol

Te bucuri de o veste bună din punct de vedere personal. O discuție cu partenerul de viață poate duce la o decizie majoră pentru relația voastră, veți face un pas înainte.

Tigru

Te bate gândul să investești într-o nouă afacere. Există posibilitatea să pierzi sume importante de bani dacă nu cercetezi bine piața și nu-ți alegi cu atenție partenerii sau colaboratorii.

Iepure

O întâmplare nu tocmai plăcută are toate șanseze să zguduie din temelii viața de cuplu. E necesară o discuție serioasă cu partenerul pentru a vedea dacă există vreo șansă să vă salvați relația.

Dragon

Ai nevoie de multe lucruri și sunt mari șanse să petreci ore bune prin magazine. Nici banii risipiți nu vor fi puțini, dar ai satisfacția că ai cumpărat tot ce aveai nevoie.

Șarpe

Trebuie să îți faci curaj pentru a începe un regim alimentar, care ți-a fost recomandat de medic de multă vreme. E dificil să renunți la alimentele care îți plac, dar de acest lucru depinde starea de sănătate.

Cal

Te eșteaptă o zi lungă și încărcată, dar te consolezi cu gândul că urmează weekendul. Nu ai planuri mărețe pentru zilele libere, dar abia aștepți să te trezești fără să sune alarma.

Capră/Oaie

Vei fi nevoit să faci un drum mai lung. Poate mergi în vizită la niște rude care locuiesc la distanță sau îți faci apariția la o reuniune amicală la care nu te gândeai să participi.

Maimuță

Ai planificat o mică excursie în zilele libere care vor urma. Ai nevoie de ceva mai mult timp pentru a pune totul la punct, trebuie să te asiguri că nu vei uita nimic și totul va ieși cum ai sperat.

Cocoș

Sunt multe șanse să întâlnești un om care să-ți trezească interesul. Pare a fi exact ceea ce îți doreai și nutrești speranța că vei reuși să începi o relație alături de el.

Câine

Vin vești bune din punct de vedere financiar. Primești niște bani, poate o primă sau un bonus, care nici nu puteau să pice mai bine. Ai multe lucruri de cumpărat pentru sărbători,

Mistreț

Debutul unui nou proiect profesional creează dispute la locul de muncă. Oamenii sunt entuziasmați de anvergura acestuia și toată lumea vine cu idei și sugestii. Când sunt prea multe, unele trebuie ignorate, iar unii vor fi nemulțumiți.

Închide ×