Life

Zodiac chinezesc: vineri, 24 iulie 2020. Șobolanul se joacă cu sentimentele persoanei iubite

23.07.2020 | 12:41
Zodiac chinezesc vineri 24 iulie 2020 Sobolanul se joaca cu sentimentele persoanei iubite
ADVERTISEMENT

Marii înțelepți din Orient au aflat care sunt situațiile prin care vor trece semnele zodiacale. Zodiacul chinezesc pentru ziua de vineri, 24 iulie 2020, aduce evenimente importante legat de partea sentimentală, dar și situații mai puțin plăcute.

Nativul Iepure are parte de o zi dificilă la locul de muncă și are nevoie de nervi de oțel, în timp ce Maimuța termină repede treaba și se pregătește să meargă în vacanță. Bagajele îl așteaptă deja făcute la ușă.

ADVERTISEMENT

FANATIK vine în continuare cu previziunile complete pentru toți cei 12 nativi. Află și tu care sunt zodiile care sunt lovite de probleme sau care sunt cele care au parte de fericire și noroc.

Zodiac chinezesc pentru vineri, 24 iulie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Ești extrem de iubit și adorat de jumătatea ta, dar îți place să te joci cu sentimentele ei/lui. Ulciorul nu merge de multe ori la apă și ți-ai putea pierde sufletul pereche.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ai un presentiment ciudat despre planul pe care l-ai, dar nu vrei să te oprești din drum. Ar fi bine să-ți asculți intuiția, ai putea ajunge într-o situație neplăcută.

Tigru

Când credeai că nimic bun nu mai apare în drumul tău se întâmplă o minune. Mulțumește-i zilei care ți-a dăruit clipe frumoase alături de oamenii dragi.

ADVERTISEMENT

Iepure

Îți trebuie nervi de oțel la serviciu unde te confrunți cu numeroase situații neplăcute. Certurile și discuțiile cu colegii par că nu se mai termină. Ajungeți la un consens.

Dragon

Oricând ai nevoie de un sfat apelează cu încredere la familie. Ei îți vor fi aproape indiferent de deciziile pe care le iei legat de viața sentimentală.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nu mai juca cum îți cântă cei din jur. Ia atitudine și axează-te mai mult pe propria intuiție. Tu știi cel mai bine ce vrei să faci mai departe.

Cal

Prieteni pe veci este o sintagmă puțin nerealistă. Cel mai bun prieten te trădează în cel mai urât mod, încearcă să nu pui la suflet prea mult această situație.

Capră

Peste tot sunt oameni răi și dificili. Din păcate, fix peste aceștia dai tu. Încearcă să nu le cânți prea mult în strună, evită-i și nu le da apă la moară. Nu rezolvi nimic.

Maimuță

Ești pregătit pentru distracție până în zori. Abia aștepți să pleci de la serviciu ca să mergi la mare sau la munte. Prietenii cei mai buni te însoțesc.

Cocoș

Te-ai molipsit cu o răceală și ești nevoit să stai acasă. Nu e nimic rău în asta, acum este momentul să te relaxezi și să-ți încarci bateriile.

Câine

Zi perfectă pentru a-ți exprima sentimentele pentru persoana pe care o porți în suflet. Cine știe, poate chiar veți forma un cuplu.

Mistreț

Ești cu nervii la pământ. Simți că nu mai poți răbda absolut nimic în relația amoroasă. Pune punct și stai liniștit. Mai bine singur decât să nu te simți în largul tău.

ADVERTISEMENT