Life

Zodiac chinezesc: vineri, 29 octombrie 2021. Tigrul vrea să se relaxeze

Zodiac chinezesc pentru vineri, 29 octombrie 2021. Află care este mesajul marilor înțelepți din Orient pentru cei 12 nativi.
28.10.2021 | 13:02
Zodiac chinezesc vineri 29 octombrie 2021 Tigrul vrea sa se relaxeze
Zodiac chinezesc: vineri, 29 octombrie 2021. Tigrul vrea să se relaxeze. Sursa foto: www.womensweekly.com.sg
ADVERTISEMENT

FANATIK îți prezintă zodiacul chinezesc pentru vineri, 29 octombrie 2021. Se anunță o zi productivă pentru unii nativi, în timp ce altora lucrurile nu le ies conform planului.

Zodiac chinezesc: vineri, 29 octombrie 2021, pentru fiecare nativ

Șobolan

Se anunță vești bune la locul de muncă. Reușești să pui la punct un proiect la care lucrezi de mai mult timp și te bucuri de recompense, dar și de aprecierile șefilor.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ziua nu începe prea bine din cauza unui obstacol apărut dimineața. Primești o veste bună în a doua parte a zilei, iar dispoziția ți se schimbă instant.

Tigru

Ai obosit și simți nevoia să te relaxezi, să faci ceva diferit și să ieși din rutină, chiar și pentru o zi. Ai putea merge într-o excursie pe care o tot amâni sau să te ocupi de un hobby mai vechi.

ADVERTISEMENT

Iepure

Te gândești la carieră și sunt unele decizii pe care vrei să le iei, dar încă ai suficient timp. Ai șansa să analizezi foarte bine lucrurile ca să nu regreți hotărârea luată.

Dragon

S-ar putea ca reușitele tale să atragă invidia altor persoane, dar nu trebuie să le iei în seamă. Mergi înainte și continuă să lucrezi la proiectele tale.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Afli ceva surprinzător în legătură cu o persoană cunoscută, dar nu trebuie să tragi deja concluzii. Mai bine discută cu persoana respectivă înainte.

Cal

Orice ai face, nimic nu-ți iese bine. Încearcă să te detașezi puțin și să te relaxezi, să iei pauze atunci când simți nevoia, altfel îți pierzi concentrarea.

ADVERTISEMENT

Capră/ Oaie

Încerci să rezolvi niște probleme mai vechi, dar nimic nu merge conform planului. Poate ar trebui să schimbi tactica sau să ceri ajutor.

Maimuță

Te descurci bine în plan financiar și ai vrea să faci câteva lucruri pentru tine, poate investești și în renovarea casei. Indiferent despre ce este vorba, nu trebuie să mai amâni.

Cocoș

Apelezi la sfaturile unei persoane competente înainte de a investi într-o afacere. Nu vrei să faci o greșeală pe care să o regreți într-o zi.

Câine

Primești o veste neașteptată la locul de muncă, poate ceva nu a mers bine și realizezi că trebuie să iei lucrurile de la capăt. Nu intra în panică, vei reuși să rezolvi situația, până la urmă.

Mistreț

Apar tensiuni în relația cu o persoană apropiată și nu știi ce să faci ca să eviți conflictele. Poate ar trebui să dai dovadă de mai multă înțelegere.

ADVERTISEMENT