Life

Zodiac chinezesc: vineri, 9 iulie 2021. Reușite pentru Bivol și Câine

Zodiac chinezesc pentru vineri, 9 iulie 2021. Nativii Bivol și Câine se află printre cei care au parte de reușite.
08.07.2021 | 14:42
Zodiac chinezesc vineri 9 iulie 2021 Reusite pentru Bivol si Caine
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc pentru vineri, 9 iulie 2021. Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile marilor înțelepți din Orient pentru fiecare nativ în parte.

Zodiac chinezesc: vineri, 9 iulie 2021, pentru fiecare nativ

Șobolan

O schimbare făcută de membrii familiei te deranjează și ai un conflict cu rudele pe această temă. Expune-ți punctul de vedere, dar acceptă și opiniile celor dragi, toată lumea trebuie să fie mulțumită.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ai un rezultat pozitiv în urma eforturilor pe care le-ai depus până acum. Sunt multe motive de bucurie și profiți din plin de reușita ta.

Tigru

Nu mai încerca să mulțumești pe toată lumea. Faci eforturi inutile și oricum nu câștigi nimic din asta. Concentrează-te pe starea ta de bine.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ai parte de schimbări pozitive, fie că este vorba de viața personală sau job. Orice ar fi, ai motive de sărbătoare și organizezi o întâlnire cu cei dragi.

Dragon

Ai de luat o decizie importantă și nu trebuie să te grăbești. Ia-ți tot timpul de care ai nevoie și nu forța lucrurile, altfel vei regreta mai târziu.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Se complică lucrurile în relația de cuplu. Nu te poți înțelege cu partenerul de viață asupra unui lucru și niciunul dintre voi nu vrea să accepte compromisuri. Poate e timpul să reevaluezi relația.

Cal

Sunt șanse să primești o veste importantă legată de job. Poate că ți se va acorda o mărire sau ai șansa să te implici întră-un proiect inedit și avantajos.

ADVERTISEMENT

Capră/ Oaie

Vrei să petreci mai mult timp alături de cei dragi, dar nu știi cum să găsești un echilibru între viața personală și profesională. Sigur este o cale de mijloc dacă ai voință.

Maimuță

Apar obstacole în calea ta din primele ore ale zilei, dar nu e cazul să te panichezi, vei reuși să le rezolvi, în cele din urmă. Ai nevoie doar de puțină răbdare.

Cocoș

Se anunță surprize în plan amoros. S-ar putea să-ți întâlnești jumătatea într-un moment în care nu te aștepți și să puneți bazele unei relații de lungă durată.

Câine

Vin sume mari de bani în urma eforturilor pe care le-ai depus și îi investești în ceva ce îți doreai de mult timp sau să-i pui deoparte.

Mistreț

Probleme în plan financiar. Nu te descurci prea bine cu banii și trebuie să faci niște compromisuri, să renunți la unele chetuieli, măcar până se remediază situația.

ADVERTISEMENT