Life
notix pixel id

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 27-28 noiembrie 2021. Iubire pentru nativul Cocoș

Zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 27-28 noiembrie 2021 aduce foarte multe realizări. Marii înțelepți din Orient anunță un final de săptămână de succes.
26.11.2021 | 18:01
Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 27-28 noiembrie 2021. Iubire pentru nativul Cocoș
Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 27-28 noiembrie 2021, de la zodie la zodie. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cele două zile libere le oferă semnelor zodiacale bucurie, veselie și energie. Veștile bune nu întârzie să apară, în special legat de partea profesională.

Descoperă în rândurile de mai jos care sunt previziunile complete. FANATIK îți spune care sunt zodiile cu stea în frunte perioada asta.

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 27-28 noiembrie 2021, de la zodie la zodie

Șobolan

Ai șansa să duci la bun sfârșit toate ideile adunate în agendă. Planurile nu mai rămân la stadiul de pe hârtie și se îndeplinesc.

ADVERTISEMENT

Bivol

Simți că ești iubit. Povestea de dragoste cu partenerul de viață intră pe făgașul normal la timpul potrivit. Vă pregătiți pentru momente romantice în doi.

Tigru

Reușești să te organizezi mult mai bine, în special în viața de zi cu zi. Finalul de săptămână te găsește cu activități pe măsură.

ADVERTISEMENT

Iepure

Acest weekend promite momente speciale alături de persoana iubită și nu numai. Este o perioadă perfectă pentru a lega noi relații.

Dragon

Realizări și proiecte de viitor, așa arată pentru tine finalul de săptămână. E timpul să privești drept înainte și atât.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Poți descoperi un talent nou. Este o perioadă numai bună pentru a te destinde și a te relaxa înainte de sărbători.

Cal

Se anunță schimbări. Din fericire, sunt benefice pentru tine și pentru liniștea ta. În sfârșit, reușești să faci pace cu trecutul.

ADVERTISEMENT

Capră

Te bucuri la intensitate maximă de timpul petrecut alături de cei dragi. Depănați amintiri și vă simțiți bine unii cu ceilalți.

Maimuță

Învață să ai răbdare și să nu-ți mai pierzi cumpătul. Nu este cazul să te cerți din orice nimic, nu e bine să te superi mereu.

ADVERTISEMENT

Cocoș

O discuție serioasă cu partenerul de viață va elucida unele lucruri. Nu mai intra la bănuieli și vorbește sincer. Spune ce te macină.

Câine

Este o zi plină de surprize. Aprecierile și laudele venite de la cei din jur îți bucură sufletul și îți dau o stare de bine.

Mistreț

Ai încredere în tine. Se anunță o schimbare importantă pe plan sentimental. Poți cunoaște o persoană cu care să rezonezi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri