Life

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 11 – 12 decembrie 2021. Iepurele primește o veste bună

Marii înțelepți din Orient au descoperit care este zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 11 – 12 decembrie 2021. Unii nativi se bucură de timpul petrecut alături de cei dragi.
10.12.2021 | 18:15
Zodiac chinezesc pentru weekendul 11  12 decembrie 2021 Iepurele primeste o veste buna
Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 11 – 12 decembrie 2021. Sursa foto: thescottishsun.co.uk
ADVERTISEMENT

Unele zodii au ocazia să se relaxeze și să-și petreacă timpul cu cei dragi, așa cum spune zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 11 – 12 decembrie 2021.

FANATIK îți spune care sunt previziunile pentru marilor înțelepți din Orient pentru cele 12 semne zodiacale.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc: weekend-ul 11 – 12 decembrie 2021, pentru fiecare nativ

Șobolan

Ai o zi liniștită alături de cei dragi și profiți de timpul liber. S-ar putea să apară situații neprevăzute și să fie nevoie să-ți schimbi planurile în ultimul moment.

Bivol

Te bucuri de vești bune în plan sentimental. Te apropii de o anumită persoană pentru care ai sentimente, iar atracția e reciprocă. Sunt șanse și să cunoști pe cineva cu care vei avea o relație în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

Tigru

Ai multe planuri și faci tot ce poți ca să le duci la bun sfârșit. Vei avea un sfârșit de săptămână încărcat, dar vrei să te asiguri că nu rămâi în urmă cu nimic.

Iepure

Primești o veste bună de la o persoană apropiată și sunt șanse mari să-i faci o vizită în acest weekend. Cu această ocazie aveți șansa să vă consolidați legătura.

ADVERTISEMENT

Dragon

Ai multe de făcut și nu prea ai timp să te relaxezi, dar ar trebui să ceri ajutorul cuiva. Primești și o veste bună legată de job, ceva ce așteptai de mult timp.

Șarpe

Îți petreci timpul alături de familie sau de persoana iubită și poate plecați undeva, într-un loc în care nu ai mers înainte. Vrei să vezi ceva nou, să faci o schimbare.

ADVERTISEMENT

Cal

Ai de gând să ieși din zona de confort și să accepți anumite provocări, chiar dacă par dificile la început. Vrei să evoluezi în plan profesional.

Capră/ Oaie

Ai de rezolvat niște probleme mai vechi și nu te poți concentra la nimic din ce trebuie să faci. O soluție ar fi să ceri ajutor sau să încerci să-ți eliberezi programul.

Maimuță

Simți că nu ai deloc energie și vrei să-ți petreci weekend-ul acasă. S-ar putea să apară câteva situații neașteptate și să-ți strice aceste planuri, dar se vor rezolva rapid.

Cocoș

Ai un conflict cu cineva apropiat și nu vă puteți pune de acord în legătură cu anumite schimbări. Lucrurile se vor rezolva, dar trebuie să renunți la orgoliu și să accepți și părerea altcuiva.

Câine

Traversezi o perioadă dificilă în plan financiar și e nevoie să faci niște compromisuri ca să te poți descurca. Lucrurile se vor rezolva în curând.

Mistreț

Ai de gând să te relaxezi și să uiți de orice lucru legat de job. Vrei să te dedici activităților preferate și să-ți petreci timpul alături de familie și prieteni.

ADVERTISEMENT