Life

Zodiac Rac și meseriile care i se potrivesc cel mai bine. În ce domeniu nu poate performa

05.10.2020 | 12:26
Zodiac Rac si meseriile care i se potrivesc cel mai bine In ce domeniu nu poate performa
Zodia Rac. Foto: depositphotos.com
ADVERTISEMENT

Zodia Rac, una din cele trei zodii de apă, poate alege dintr-o gamă largă de domenii profesionale dacă vrea să câștige faimă sau bani, însă unul dintre acestea nu se i potrivește deloc.

Zodia Rac și meseriile care i se potrivesc

Racii sunt persoanele foarte bune în comunicare. Nu sunt dintre cele mai creative, dar știu să pună punctul pe i atunci când li se cere o analiză amplă asupra unui subiect.

ADVERTISEMENT

Acești nativi de apă au întotdeauna un as în mânecă dacă vor lucra în domenii unde e nevoie de strategii de comunicare. Așadar, pot face performanță ca PR pentru o persoană publică sau firmă.

Când vine vorba de administrarea banilor, de resurse financiare mari, Racii se pierd. Nu le plac foarte mult calculele complicate, tabelele care trebuie verificate de un milion de euro, deci rar o să vedeți Raci contabili, administratori locali sau finanțiști.

ADVERTISEMENT

Nu sunt buni în gestionarea banilor

Racilor li s-ar potrivi mai degrabă meseria de purtător de cuvânt al unei instituții, de creator de conținut pentru companii de publicitate ori de psiholog.

Sunt foarte fini observatori ai lumii înconjurătoare și reușesc să despice firul în patru cu o profunzime cum rar ai să vezi.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă au în general o viață amoroasă haotică, știu că sfătuiască persoanele care trec printr-o cumpănă sentimentală, deci pot fi buni mediatori pentru cuplurile care se gândesc la divorț.

Din meseriile unde e nevoie de ceva mai mult efort fizic, li s-ar potrivi aproape orice în HoReCa. Racii știu să atragă clienții cu ideile lor și sunt buni când e nevoie de soluții de criză.

ADVERTISEMENT

În anul 2021, Racii se vor relansa din punct de vedere profesional. Mulți dintre ei, mai ales nativii tineri, abia ieșiți de pe băncile liceului sau universității vor alege calea străinătății.

Vor fi pregătiți pentru a-și schimba radical viața într-o țară unde acțiunile și ideile lor sunt mai bine valorificate decât în România.

 

ADVERTISEMENT