Sport

Zodiac sportiv 2022. Ce le rezervă astrele Simonei Halep, lui Ianis Hagi sau Gigi Becali

FANATIK îți prezintă zodiacul sportiv al anului 2022 pentru unele dintre cele mai urmărite figuri din sportul românesc, în frunte cu Simona Halep, Ianis Hagi, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sau Gigi Becali.
31.12.2021 | 19:42
Zodiac sportiv 2022 Ce le rezerva astrele Simonei Halep lui Ianis Hagi sau Gigi Becali
FANATIK prezintă zodiacul sportiv al anului 2022, cu Simona Halep, Ianis Hagi și Gigi Becali în prim plan. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a prezentat zodiacul sportiv al celor mai importanți sportivi din lume în 2021 precum Cristiano Ronaldo, Lionel Messi sau Emma Răducanu.

În continuare, vom desluși previziunile astrelor și pentru sportivii români: Simona Halep, Ianis Hagi sau patronul FCSB, Gigi Becali, sunt doar câteva dintre personajele care vor afla cum va fi anul 2022 pentru ei.

ADVERTISEMENT

Zodiac sportiv 2022: Cum va fi noul an pentru Simona Halep, Ion Țiriac, Adrian Mutu sau Reghecampf

Simona visează cu ochii deschiși să reintre în top 10 WTA și de ce nu să mai câștige un turneu de Grand Slam în 2022. Halep s-a născut pe 27 septembrie 1991 și este în zodia Balanță.

Focul din interiorul Simonei este în același timp o binecuvântare și un blestem, iar asta s-a văzut foarte bine de-a lungul carierei sale. Începutul lui 2022 va fi caracterizat la Halep de abundență, ceea ce sperăm că poate îi va aduce un titlu de Grand Slam la Australian Open.

ADVERTISEMENT

2022 va fi un an bun și din punct de vedere financiar conform astrelor pentru cea mai bună jucătoare de tenis din România. În cea de-a a doua parte anului, mai ales după Roland Garros, Simona Halep se va concentra mai mult pe viața personală, lucru care s-a întâmplat și anul acesta, facilitat și de accidentările repetate. Simona Halep va fi de asemenea nevoită să găsească echilibrul între viața personală și cariera sportivă.

Ianis Hagi e născut pe data de 22 octombrie și e zodia Balanță, care se încheie chiar în această zi. Despre plecarea lui Ianis de la Glasgow Rangers se vorbește permanent, iar în 2022 Hagi va trebui să facă o alegere destul de importantă și să găsească rutina perfectă pentru a se organiza ca să poată reuși în tot ceea ce și-a propus.

ADVERTISEMENT

Cum arată horoscopul lui Gigi Becali în 2022

Gigi Becali a avut un an 2021 perfect din punct de vedere financiar, în care a reușit să îi transfere pe sume importante pe Dennis Man și Olimpiu Moruțan, iar afacerile sale au prosperat. Născut pe 25 iunie, Gigi Becali e zodia Rac, iar anul 2022 îi va aduce realizări gârlă!

În anul ce vine, Gigi Becali va încerca să treacă în următoarea etapă a vieții sale și își va revizui bunurile și relațiile cu cei din jur. Va călători mult și se bucura din plin de spiritualitate. Până în octombrie, va fi un an bun din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase tocmai a împlinit 27 de ani pe 30 decembrie și este în zodia Capricorn. Cu gândul la un transfer în zona Golfului, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, 2022 îi va aduce căpitanului FCSB tensiuni la echipă, însă finalul anului va veni cu multe reușite pe toate planurile, mai ales că va avea și un copil.

Cum va fi noul an pentru Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Ruptura dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a fost unul dintre cele mai urmărite evenimente ale anului 2021 în România, iar sexy-impresara nu l-a iertat pe antrenorul Universității Craiova nici în ziua de Crăciun, așa cum FANATIK a aflat în exclusivitate.

Laurențiu Reghecampf se află în zodia Fecioară, iar în 2022 se va concentra pe dragoste, iar relația cu Corina Caciuc, femeia care ăi va dărui încă un copil va fi prioritatea numărul unu. Ba mai mult, astrele anunță că Reghe s-ar putea căsători din nou în 2022.

Există însă și o șansă de împăcare între Reghee și Anamaria conform astrelor. Astfel, Reghe ar putea să reaprindă flacăra unei relații mai vechi dar va trebui să facă primul pas.

Anamaria Prodan e născută pe 17 decembrie și este Săgetător. 2022 va fi un an pur și simplu extraordinar pentru sexy-impresară, cu multe schimbări în viața personală. Anamaria va învăța să se pună pe primul loc și să își prioritizeze propria fericire. Cercul de prieteni îi va crește și se va concentra și mai mult pe familie și pe oamenii care țin la ea cu adevărat. A doua parte a anului îi va aduce Anamariei Prodan un parteneriat personal sau profesional de lungă durată.

Se aliniază planetele pentru Adrian Mutu la națională?

Adrian Mutu va împlini vârsta de 43 de ani pe data de 8 ianuarie și este în zodia Capricorn. Principala caracteristică a zodiei e capacitatea de a fi un lider înnăscut și asta e imaginea pe care o va prezenta și Adrian Mutu.

Scopul principal în anul viitor pentru „Briliant” va fi acela de a răspunde la mai multe întrebări importante care îl frământă. În prima parte anului se va simți nostalgic și va reflecta asupra trecutului, iar toate evenimentele din 2022 îl vor ajuta să își consolideze cariera de antrenor, care va prinde avânt pe parcursul anului.

Abilitățile sale vor puse puternic la încercare în a doua parte a anului când va trebuie să aibă grijă cum gestionează relațiile cu cei din jur.

Ce aduce 2022 pentru unul dintre cei mai bogați români, Ion Țiriac

Născut pe 9 mai 1939, fostul mare tenismen Ion Țiriac va împlini în 2022 vârsta de 83 de ani. Ion Țiriac este în zodia Taur iar 2022 va aduce foarte mari schimbări în viața sa. Țiriac e pregătit să fie din nou pe primul loc, iar 2022 i-ar putea aduce și mai mulți bani, recunoaștere și faimă.

Mircea Rednic a cunoscut una dintre cele mai mari decepții din carieră la Dinamo și deși a fost demis, Rednic nu a semnat rezilierea, așa cum FANATIK a aflat în exclusivitate. „Puriul” e născut pe 9 aprilie și se află în zodia Berbec, ceea ce explică conflictele cu conducerea clubului și încăpățânarea sa în relația cu jucătorii.

2022 îi va oferi șansa lui Mircea Rednic să își vindece rănile și să se gândească cum îi va evolua cariera, în timp ce se va raportat în continuare la trecut. „Strâmbul” și-a învățat lecția și e gata ca în 2022 să înceapă un capitol din viața sa. 2022 va fi un an excelent.

Cum va fi noul an pentru Edi Iordănescu, Dan Petrescu și David Popovici

Edi Iordănescu negociază cu o echipă din Grecia, așa cum FANATIK a aflat în exclusivitate. Iordănescu Jr. e născut pe 16 iunie 1978 și e zodia Gemeni. 2022 îi va aduce lui Edi Iordănescu puterea de a se avânta în direcții noi, precum și de a urca în cariera de antrenor. Noul an îi va aduce fostului antrenor al FCSB mult succces și recunoaștere sub forma unei oferte foarte avantajoase. Edi tânjește după noi experiențe și libertatea de a munci în 2022.

Dan Petrescu și-a sărbătorit ziua de naștere în Dubai pe 22 decembrie și este de asemenea Capricorn. Antrenorul lui CFR Cluj va trece prin schimbări importante din punct vedere al carierei în vara anului viitor, iar finalul lui 2022 îi va aduce din nou succes.

David Popovici, copilul minune al înotului românesc, e născut pe data de 15 septembrie 2004 și e Fecioară. 2022 îi va aduce multe surprize și binecuvântare în viața sa și de ce nu, un nou titlul european sau mondial.

Indiferent de zodia în care te afli, FANATIK îți urează „La mulți ani!” și îți mulțumește că ai fost alături de noi în 2021!

ADVERTISEMENT
Tags: