Sport

Zodiac sportiv 2022. Ce le rezervă astrele lui Cristiano Ronaldo, Lionel Messi și Emmei Răducanu

FANATIK prezintă cum va arăta anul celor mai cunoscuti sportivi din lume conform astrelor în 2022. Cristiano Ronaldo, Lionel Mesi și Emma Răducanu sunt trei dintre cei care vor avea un excelent.
01.01.2022 | 21:56
Zodiac sportiv 2022 Ce le rezerva astrele lui Cristiano Ronaldo Lionel Messi si Emmei Raducanu
FANATIK prezintă zodiacul sportiv al anului 2022 pentru Ronaldo, Messi, Emma Răducanu și mulți alții. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK îți prezintă zodiacul celor mai cunoscuți sportivi din lume în viitorul an, în încercarea de a determina care va fi traiectoria acestora în 2022.

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi rămân în continuare numele cele mai rostite pe buzele tuturor, alături de alți fotbaliști importanți precum Kylian Mbappe sau Neymar.

ADVERTISEMENT

Tenisul este și el puternic reprezentat de Novak Djokovic sau Rafael Nadal, dar mai ales de Emma Răducanu, aleasă personalitatea sportivă a anului în Marea Britanie.

Ce le rezervă astrele în 2022 celor mai importanți sportivi din lume

Cristiano Ronaldo, Neymar sunt născuți în aceeași zi, pe 5 februarie și sunt în zodia Vărsător, la fel ca antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola.

ADVERTISEMENT

Ronaldo, Neymar și Guardiola sunt la fel ca orice Vărsător rebelii zodiacului, care luptă împotriva injustiției. Sunt influențați de acțiunea planetei Saturn, cea care guvernează structura și responsabilititatea. Pentru Vărsători va fi anul succesului, așa că ne putem aștepta ca Ronaldo sau chiar Neymar, de ce nu, să câștige un Balon de Aur.

Pentru Ronaldo, Neymar și Guardiola ar putea fi de asemenea un an de cotitură, în care vor fi forțați să ia decizii importante și dificile din punct de vedere al carierei. Vor fi de asemenea nevoiți să își dozeze efortul pentru a reuși să aibă randament maxim pe tot parcursul anului. Deciziile bune se vor vedea la finalul lui 2022, care va fi unul de succs.

ADVERTISEMENT

Previziuni pentru Rafael Nadal, Novak Djokovic și Jurgen Klopp

Rafael Nadal, Novak Djokovic și Jurgen Klopp sunt în zodia Gemeni. Nadal, Djokovic și Klopp vor avea de asemenea un an plin de succes, care ar putea fi presărat cu trofee de Grand Slam și titlul în cel mai tare campionat al lumii, Premier League.

Ba mai mult, pentru ei ar putea fi cea mai bună perioadă din ultimii cinci ani! Pasiunea este cheia succesului pentru ei în 2022, iar asta se va vedea mai ales în primele opt luni.

ADVERTISEMENT

Din păcate, pentru glorie trebuie plătit un preț, așa că Nadal, Djokovic și Klopp vor avea de suferit în relațiile cu cei apropiați, unde există riscul pentru niște conflicte. Acestea vor putea fi depășite doar cu mult calm și atenție, ceea ce îi va ajuta să se concentreze și din punct de vedere sportiv. Pentru Gemeni, este anul avansării și al investițiilor. Slavă Domnului, au de unde!

Lionel Messi, singurul Rac care nu face doi pași înainte și unul înapoi

Balonul de Aur din acest an visează să repete performanța și sezonul viitor, care ar putea unul dintre ultimele la un nivel înalt, mai ales că argentinianul va împlini pe 24 iunie 35 de ani.

Messi e în zodia Rac, iar prima parte a anului 2022 îi va aduce mai multe nemulțumiri. Lucrurile vor intra însă treptat în normal, iar starul lui Paris Saint-Germain va încheia anul cu un tonus extraordinar.

Conform astrelor, Lionel Messi va intra în conflict și cu coechipierii săi de la PSG și va trece prin conflicte cu apropiații, însă nu este ceva nou pentru el să aibă un an zbuciumat.

Tot Rac este și starul din UFC, Conor McGregor. Irladenzul e un luptător și la propriu și la figurat și va reuși să depășească toate obstacolele, chiar dacă la prima vedere pare imposibil. McGregor va da dovadă de tenecitate și va întoarcele în cele din urmă totul în favoarea sa.

Tom Brady, starul fotbalului american și unul dintre cei mai îndrăgiți sportivi din Statele Unite ale Americii și chiar din lumea întreagă se află în zodia Leu, ceea ce spune multe despre caracterul său.

Pentru Tom Brady, 2022 va fi un mix între vanitate și aroganță și creativitate și generozitate. Ajuns la 44 de ani, conducătorul de joc al lui Tampa Bay Buccaneers va simți că numai este suficient de apreciat la echipa din Florida.

Chiar și în aceste condiții, leul rămâne Leu. Va fi în continuare apreciat pentru tot ceea ce a făcut în cariera sa impresionantă și se va impune drept un model în fața celorlalți. Finalul de an va fi unul spectaculos.

2022 va fi pentru Emma Răducanu un an sclipitor și plin de succs

Născută pe data de 13 noiembrie 2002, Emma Răducanu, sportiva britanică de origine română este un reprezentant de seamă al zodiei Scorpion.

Există totuși un pericol pentru jucătoarea de tenis, ale cărei performanțe ar putea fi afectate din punct de vedere sentimental. Astrele îi prevăd Emmei că se va îndrăgosti nebunește și fără niciun strop de rațiune.

Martie, Aprilie și Mai vor fi cele mai grele momente ale anului, însă per total Emma Răducanu va avea cea mai pregnantă senzație de bine pe parcursul întregului an dintre toate zodiile.

Dacă în 2021 sportiva de 19 ani a dat lovitura și a încheiat contracte de publicitate de milioane de dolari, 2022 nu va mai fi la fel de bogat din punct de vedere financiar, însă se va menține cel puțin pe linia de plutire.

Kylian Mbappe, Săgetătorul lui Paris Saint-Germain

Starul francez al parizienilor e născut chiar înainte de Crăciun, pe data de 20 decembrie. Atacantul în vârstă de 23 de ani va avea pentru prima dată determinarea să devină un model pentru cei din jur.

Fiind unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști ai planetei, Mbappe va arunca cu sume de bani pe lucruri de care pur și simplu nu are nevoie. Nu că ar fi ceva nou. Mbappe va avea și un an interesant din punct de vedere sentimental.

Starul lui Los Angeles Lakers, Lebron James, s-a născut pe 30 decembrie 1984 și e bineînțeles în zodia Capricorn. Ajuns la 37 de ani, unul dintre cei mai respectați jucători din NBA va uimi cu creativitatea sa pe teren, iar din punct de vedere financiar va fi un an foarte bun de asemenea.

FANATIK vă dorește un an nou în care să se alinieze planetele din toate punctele de vedere, iar astrele să vă ajute să împliniți toate dorințele! La mulți ani!

ADVERTISEMENT