Life

Zodiacul chinezesc pentru 2023. Ce rezervă astrele pentru următoarele luni

Zodiacul chinezesc pentru anul 2023 aduce responsabilități noi pentru multe persoane, dar și câteva dificultăți. E anul tuturor posibilităților!
26.12.2022 | 09:25
Zodiacul chinezesc pentru 2023 Ce rezerva astrele pentru urmatoarele luni
Zodiac chinezesc pentru anul 2023. Foto: YouTube
ADVERTISEMENT

Anul 2023 va fi anul Iepurelui de Apă în zodiacul chinezesc! FANATIK vă prezintă cele mai detaliate previziuni pentru zodia ta din horoscopul asiatic!

Zodiac chinezesc pentru anul 2023

Zodia Dragon. Pentru tine, anul 2023 te va îndemna la reinventare, la reconstruirea unor principii de viață. E un an cu bătaie lungă, mai ales că de data asta nu vei mai avea susținerea anumitor persoane.

ADVERTISEMENT

Șarpe. Este un an extraordinar chiar din prima lună. Te redefinești și demonstrezi tuturor că ești capabil de ascensiune fără prea mare ajutor, fără pile și relații. Ai capacitatea de a recunoaște că meriți tot ce ai, ba chiar ceri de la viață un pic mai mult și primești!

Mistreț. 2023 vine cu multe planuri, însă ideal ar fi să nu te apuci de toate deodată. Lasă-ți un răgaz atunci când simți că nu poți face față. Bucură-te de fiecare succes, dar fă-o cu măsură. Cea mai complicată lună va fi noiembrie, când vei afla un lucru ce te va pune pe gânduri.

ADVERTISEMENT

Zodia Câine. Schimbările profunde în stilul tău de viață vor începe în luna martie. Renunțarea la anumite vicii te va transforma în alt om. Ai parte de nenumărate motive de bucurie, așa că primește surprizele cu brațele deschise. Teama trebuie să dispară complet din orizonturile tale.

Cal. Reușitele încep să se vadă în a doua parte a anului. În prima jumătate a lui 2023 încă te zbați pentru banii tăi, căci unele persoane se dovedesc a fi neserioase când trebuie să îți recunoască strădania.

ADVERTISEMENT

Șobolan. 2023 vine cu multe bătălii, poate chiar și cu niște rupturi în relațiile cu anumite persoane. S-ar putea să o iei de la zero pe plan amoros undeva în luna octombrie.

Cocoșii trebuie să cadă la pace cu umbrele trecutului

Bivol. Faci eforturi intense ca să nu mai depinzi de alții din punct de vedere financiar. Este anul în care poți deveni independent, în care poți să îți deschizi o afacere în care doar tu tai și spânzuri după cum simți.

ADVERTISEMENT

Cocoș. 2023 este, în cazul tău, despre iertare, despre împăcarea cu episoadele turbulente ale trecutului îndepărtat. Dă-ți voie să o iei de la zero, măcar din punct de vedere mental.

Tigru. Vine un an cu multe cumpene pe toate palierele vieții. Septembrie va fi o lună decisivă în cariera ta, o lună în care va trebui să o iei pe altă cale.

Oaie. Te gândești de două ori înainte să iei o decizie, lucru pe care l-ai învățat în 2022. În 2023 nimeni nu te mai poate păcăli. Scapi de sindromul turmei de oi, iar asta poate stârni invidii.

Maimuță. Anul îți pune în brațe noi responsabilități. E posibil să călătorești în interes de serviciu în iunie sau iulie. Toamna te răsplătește pentru toate eforturile. Ai bani în plus în cont.

Iepure. An de belșug și fertilitate pentru an, căci este anul tău! Iei decizii pentru cei din jur și îi înveți cum să depășească momentele dificile ale vieții. O iubire nouă poate apărea în calea ta în luna august.

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul...
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul 632 mondial: ”Urăsc acest sport din tot sufletul”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Valentina Pelinel, emoționată până la lacrimi în ziua în care a împlinit 43...
Valentina Pelinel, emoționată până la lacrimi în ziua în care a împlinit 43 de ani. Surpriză pentru soția lui Cristi Borcea!
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
A MURIT marele CÂNTĂREŢ ROMÂN. Adio, maestre! Durerea e infinită
A MURIT marele CÂNTĂREŢ ROMÂN. Adio, maestre! Durerea e infinită
Un hairstylist român, mort la 44 de ani. Decesul e misterios
Un hairstylist român, mort la 44 de ani. Decesul e misterios
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce...
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce se întâmplă cu copiii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Care erau plăcerile culinare ale dacilor. Alimentele care erau un lux în dieta...
Care erau plăcerile culinare ale dacilor. Alimentele care erau un lux în dieta acestora
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română