Life

Zodiacul chinezesc pentru joi, 16 iulie 2020. 4 zodii se confruntă cu probleme în dragoste

15.07.2020 | 15:24
Zodiacul chinezesc pentru joi 16 iulie 2020 4 zodii se confrunta cu probleme in dragoste
Zodiacul chinezesc. Foto: Arhivă
ADVERTISEMENT

Fanatik vine cu noutăți din horoscopul asiatic, care anunță schimbări mari pentru câteva zodii, în special pe plan amoros, acolo unde unii dintre nativi trebuie să fie mai concentrați.

Sunt nativi care așteaptă vești și pe plan profesional, însă vor fi cu siguranță notificați de șefi în ceea ce privește demersul lor profesional și dacă vi fi promovați, își vor menține locurile de muncă sau își vor schimba chiar ei serviciul.

ADVERTISEMENT

De asemenea, sănătatea este un subiect important. Maimuța și Iepurele ar trebuie să nu se mai neglijeze și să facă o vizită medicului de familie pentru consultații.

Zodiacul chinezesc pentru joi, 16 iulie 2020

Șobolan

Aveți o zi relativ ușoară, fără prea multe bătăi de cap, chiar dacă trebuie să faceți mai multe drumuri cu acte. Așteptați un examen, o înscriere, aveți ceva documente de luat și de dus. Primiți și niște felicitări pentru munca depusă în perioada asta.

ADVERTISEMENT

Bivol

Partenerul de viață vă face o surpriză, vă duce la munte, la mare, o excursie de o zi vă așteaptă. Sau poate chiar o plimbare prin parc. Nu uitați să vă protejați de soare, poate faceți o insolație care să vă dea dureri de cap.

Tigru

Colegii de la serviciu nu sunt pe placul vostru și vă gândiți serios să vă schimbați locul de muncă. Nu vă place unde sunteți acum și preferați să fiți mai degrabă liniștit decât să aveți bani mulți în cont. Azi vă uitați după ceva opțiuni de serviciu, deși perioada nu este una favorabilă.

ADVERTISEMENT

Iepure

Vă supără sănătatea de ceva vreme, dar nu ați făcut nimic ca să vă simțiți mai bine. Poate o vizită la medic ar fi bună. încercați și niște masaje de relaxare, o să vă ajute pe viitor.

Dragon

Aveți supărări în relația de cuplu, nu vă simțiți suficient de ascultat, de băgat în seamă, iar partenerul este ocupat mereu de altceva. Inițiați voi o discuție, poate descoperiți și ce o face pe persoana iubită să vă ignore.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Vă faceți planuri de vacanță, deși perioada e cam critică, vă gândiți totuși că cel mai bine ar fi să plecați în concediu anul viitor, iar acum să mergeți pe undeva la munte, la o cabană.

Cal

Vă intră niște bani în conturi, bani de care nu știați și nici nu vă așteptați să-i primiți. Sunt ca o salvare, chiar vă gândeați cum să cereți un împrumut ca să plecați pe undeva, situația financiară se rezolvă pentru o perioadă.

Capră/Oaie

Partenerul de viață vă așteaptă pentru o discuție mai serioasă, vrea să știe ce planuri de viitor aveți. O să vă decideți dacă rămâneți sau nu împreună. Seara o să fie un pic tensionată, dar totul se rezolvă până a doua zi.

Maimuță

Sănătatea nu este punctul vostru forte în perioada asta și ar trebui să mai spuneți stop serviciului după program. Orele de nesomn și timpul petrecut la muncă își spun cuvântul. Mergeți la piscină sau faceți ceva să vă relaxați, că sunteți stresați și începeți să aveți migrene.

Cocoș

Dacă nu ați jucat la loto, puteți să o faceți săptămâna asta, pentru că sunt mari șanse de câștig. Azi vă simțiți norocoși și optimiști, poate n-ar strica să vă încercați norocul.

Câine

Sunteți invitat la o petrecere unde vă simțiți bine. Poate o revedere cu niște prieteni buni, cert este că vă petreceți ziua într-o companie plăcută.

Mistreț

Munca vă dă bătăi de cap, nu vă simțiți suficient de apreciat, iar azi vă luați inima în dinți și le spuneți și șefilor acest lucru. Aveți grijă cum formulați ideile, căci s-ar putea să-i supărați.

 

 

ADVERTISEMENT