Life

Zodiacul chinezesc pentru luna ianuarie 2023, realizat de astrologul Anca Dimancea. Perioadă plină de aventuri!

Anca Dimancea oferă previziunile momentului! Cum arată zodiacul chinezesc pentru luna ianuarie 2023? La ce să ne așteptăm?
23.12.2022 | 10:16
Zodiacul chinezesc pentru luna ianuarie 2023 realizat de astrologul Anca Dimancea Perioada plina de aventuri
Zodiac chinezesc pentru luna ianuarie 2023. Foto: Wownews
ADVERTISEMENT

Astrologul Anca Dimancea a realizat horoscopul pentru ianuarie 2023, o lună a Bivolului, una care se anunță cu foarte multe peripeții. Ce te așteaptă în funcție de zodie?

Zodiacul chinezesc pentru ianuarie 2023, by Anca Dimancea

„În luna de Bivol o să auzim de incendii, vulcani care erup și probleme pe elementul apă”, a spus în deschiderea predicțiilor Anca Dimancea.

ADVERTISEMENT

Șobolanii sunt destul de afectați în ianuarie 2023. Au steaua 5, a distrugerilor și dezastrelor. Au nevoie de un remediu.

Tigrii știu să mai gestioneze problemele. Energia Bivolului îi temperează, îi fac mai muncitori, mai atenți la detalii.

ADVERTISEMENT

Pentru Iepuri, zilele problematice vor fi 3, 6 și 10 ianuarie, printre altele. Trebuie să fie atenți și pe 12 ianuarie, atunci pot apărea probleme în cuplu.

Dragonii au parte de prosperitate, de rezolvarea unor situații care i-au enervat. Își îmbunătățesc și sănătatea.

ADVERTISEMENT

Șerpii au și ei steaua prosperității. Este una din cele mai benefice luni din tot anul pentru acești nativi.

Caii o duc foarte bine în luna de Bivol. Se redresează și în plan amoros, dacă e cazul. După un decembrie dificil, lucrurile se ameliorează pentru ei. Ei au o stea de dragoste și trebuie să profite de ea.

ADVERTISEMENT

Maimuțele își revin după un decembrie greu

Oile din zodiacul chinezesc au o lună bine aspectată, deși sunt într-o lună de dușman, de ciocnire. Au norocul intuiției și inspirației.

Maimuțele au o lună foarte bună, minunată, pentru că la ei nu e lună de dușman. Ei își pot așeza lucrurile, căci au drum drept. E mai reușită și mai puțin tumultuoasă decât luna decembrie. Au avut multe probleme care nu se puteau rezolva.

Cocoșii au o stea 2 a bolilor. Se pot îmbolnăvi anumite relații. Nu se despart degeaba, dacă decid să rupă legătura. Câinii sunt în ultima lună foarte benefică a lor. Este o lună a succesului și a victoriilor. E bine să profite cât pot de realizările din carieră.

Mistreții nu au o lună rea, poate să apară o relație nouă, fie în plan profesional, fie personal. Previziunile au fost făcute pentru pagina de YouTube Wownews.

ADVERTISEMENT