Life

Zodiacul chinezesc pentru marți, 30 iunie. Bivolii și Dragonii vor avea avea tensiuni la serviciu, iar Șarpele primește niște bani

29.06.2020 | 12:01
Zodiacul chinezesc pentru marti 30 iunie Bivolii si Dragonii vor avea avea tensiuni la serviciu iar Sarpele primeste niste bani
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru 30 iunie se anunță a fi unul de impact pentru toți nativii. Astrologii asiatici se pronunță cu mari schimbări pentru Bivol, Șarpe și Dragon.

FANATIK îți aduce în cele ce urmează previziunile complete pentru cele 12 semne zodiacale. Ce trebuie să faci, unde trebuie să mergi sau dacă sunt situații pe care le poți evita poți afla din zodiacul chinezesc de marți.

ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru marți, 30 iunie

Șobolan

Viața bate filmul, iar azi tu sigur treci prin asta. Te revezi cu cineva pe care nu credeai că o să-l mai vezi vreodată, ba chiar faceți schimb de numere. Poate fi vorba de un coleg sau o dragoste mai veche. Fii pe fază!

Bivol

La serviciu lucrurile nu sunt chiar pe placul tău, dar încerci să faci față situației. Problema sunt câțiva colegi invidioși sau care pur și simplu nu te plac. Încearcă să stai deoparte, pentru că astăzi se nasc noi discuții, iar dacă nu reușești să îți păstrezi cumpătul vei crea un haos necontenit la birou

ADVERTISEMENT

Tigru

Pentru tine ziua asta va trece așa cum a venit. Nimic special nu se întâmplă, lenevești la TV. Poate citești o carte. Poate e un moment bun să reflectezi asupra vieții tale, să te gândești mai mult la schimbările pe care vrei să le faci. Este fără doar și poate un moment prielnic pentru a-ți pune ordine în viață.

Iepure

Persoana iubită îți poate face o surpriză plăcută, poate chiar neașteptată. N-ai mai primit de multă vreme un cadou de la cel drag, așa, fără niciun motiv, iar gestul sigur te va impresiona. Să nu uiți să reacționezi pe măsură, poate cu o invitație la cină.

ADVERTISEMENT

Dragon

Te simți neîndreptățit, muncești foarte mult și consideri că primești puțin. Nu ești prea fericit cu noul statut, dar te conformezi. Nu face prea multe valuri, că s-ar putea să ți se ia și ce ai. Șefii sunt cam plictisit de plângerile tale.

Șarpe

Azi poate fi ziua câștigurilor pentru tine. Fie că e vorba de 2 lei sau poate chiar să devii milionar, cine știe? Azi este cert că norocul este de partea ta, așa că încearcă-l. Fii însă chibzuit, nu fii tentat de jocurile de noroc sau altfel de surse prin care poți câștiga bani ușor. Lasă totul în voia sorții, ce este dat să se întâmplă se întâmplă, așa cum este și câștigul tău.

ADVERTISEMENT

Cal

Zi cu soare fără soare. Adică va fi soare, însă mai mult în sufletu tău, că afară s-ar putea să fii într-o zonă mai întunecată. Însă nu îți pasă, pentru că te simți bine și asta contează. Câțiva prieteni se gândesc la tine și poate te vizitează cu un bax de bere, poate o limonadă. Vă petreceți seara împreună.

Capră/Oaie

Tu ești un pic pesimist astăzi, dar nu-i nimic, îți revii până la finalul zilei. Dimineața ești cam mohorât, n-ai chef de nimic, nici de job, nici de oameni. După prima cafea lucrurile capătă altă perspectivă. Poate fi și din cauza somnului mai prost din ultima vreme.

Maimuță

Ai nevoie de ceva vitamine, o vizită la medic, nu te neglija 100%. Încearcă să fii mai prezent în viața ta, căci ai început să funcționezi robotic. Azi îți pui niște semne de întrebare, după ce presiunea stresului cotidian îți dă niște stări de amețeală, poate o stare mai proastă.

Cocoș

Pentru tine lucrurile sunt clare astăzi, cel puțin în relația cu anumite persoane. Vei fi tranșant, scoți și bagi oameni în viața ta. Vrei să schimbi ceva la tine și la viața ta. Poate locul de muncă, poate chiar iubitul/iubita.

Câine

Plănuiești de o săptămână concediul, însă până acum nimic nu era pe placul tău. Azi însă vei reuși să găsești acea destinație mult dorită pe bani puțini. Te gândești, totuși, să rămâi în țară, doar e pandemie!

Mistreț

Azi este ziua marilor controale  pe toate planurile. Fie că vorbim de ordin administrativ sau medical. Azi le faci pe tote, pui ordine în documente, faci tabele cu datorii, plăți, îți faci programări la medic. Cert este că aduci un pic de ordine în viața ta. Seara ieși la o terasă cu prietenii, după zi în care ți-ai bătut capul cu toate problemele actuale.

ADVERTISEMENT