Life

Zodiacul chinezesc pentru miercuri, 15 iulie 2020. 3 zodii au probleme la serviciu

14.07.2020 | 12:43
Zodiacul chinezesc pentru miercuri 15 iulie 2020 3 zodii au probleme la serviciu
ADVERTISEMENT

Fanatik îți prezintă cele mai multe noutăți din zodiacul chinezesc realizat de astrologii asiatici.

Anul acesta vine cu mari schimbări pentru nativii din acest horoscop.

Zodiile Șarpe, Capră și Șobolan au parte cele mai intense momente.

Zodiacul chinezesc pentru 15 iulie 2010

Șobolan

Deși aveți multe gânduri care vă trec prin cap, multe dintre ele negative, trebuie să găsiți ceva care să vă liniștească. Azi aveți o zi mai plină din punct de vedere administrativ, aveți ceva documente de dus, niște acte de semnat, până la finalul zilei le rezolvați pe toate. Aveți ceva discuții și cu persoana iubită, dar o liniștiți până seara.

ADVERTISEMENT

Bivol

Aveți grijă la sănătate, să încercați să fiți responsabili, că ați cam neglijat-o în ultima vreme. Azi ar fi bine să vă faceți o programare de control, ca să nu mai stați cu grija sănătății. Nu vă neglijați nici prietenii,c are își fac griji pentru voi, poate un apel către cei dragi nu ar strica.

Tigru

Voi vă pregătiți de vacanță, aveți câteva zile libere sau concediu în perioada ce urmează și vă gândiți serios dacă mai merită plecarea. Nu știți dacă să amânați momentul. Vă consultați cu partenerul și luați o decizie.

ADVERTISEMENT

Dragon

Astăzi sunteți vizitat de mai mulți oameni, sunteți înconjurat de prieteni și acest lucru nu vă displace. Seara, persoana iubită vă poate face o surpriză.

Șarpe

Aveți ceva discuții contradictorii cu mai mulți colegi, nu le dați dreptate și vă tot certați pe anumite subiecte. Ar trebui să învățați să lăsați și de la voi, o să fie în folosul vostru.

ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru 15 iulie 2010

Cal

Sunteți invitat la o cină, la o cafea, la o ieșire în oraș de o persoană dragă, un prieten sau o rudă. Aveți de făcut și câteva drumuri la o școală sau să plătiți niște facturi.

Capră/Oaie

Visați la o promovare, ați și muncit mult pentru asta, dar nu se va întâmpla prea curând, pentru că șefii consideră că trebuie să mai lucrați la câteva proiecte ca să ajungeți acolo unde doriți. Faceți o vizită și părinților, ori rudelor, că n-ați mai trecut de multă vreme pe la ei.

ADVERTISEMENT

Maimuță

Dragostea cam scârțâie, iar dacă nu vă păstrați calmul s-ar putea ca zi să aveți certuri mai cu partenerul de viață. Vă gândiți și la o mutare, ceva care să să vă pună pe picioare emoțional. Sunteți cam stresat și nu știți ce să faceți, însă dacă tratați lucrurile cu mai mult calm o să rezolvați cumva și problema asta.

ADVERTISEMENT

Cocoș

Azi vă gândiți la o reamenajare de apartament, vă faceți bugetul și pregătiți casa pentru schimbări. Toamna vă surprinde cu schimbări benefice, căci urmează să petreceți câteva zile la munte. Astăzi vă decideți cam ce vreți să faceți în viitorul apropiat cu locuința voastră.

Câine

Până la sfârșitul anului aveți câteva încercări peste care trebuie să treceți, dar nu este ceva grav. Sunteți solicitat la serviciu și simțiți deja semnele oboselii, mai ales că nu prea ați socializat în ultima vreme. Ieșiți la o terasă să vă mai relaxați, dar nu uitați de măsuri.

Mistreț

Anul acesta puteți să strângeți ceva bani la ciorap, vă gândiți la o casă nouă, la o reamenajare de locuință. V-ați plictisit și să fiți angajat și vă gândiți la o afacere, încă nu știți ce vreți să faceți, însă discutați cu un prieten ca să puteți să vă faceți și un partener de afaceri.