Life

Zodiacul chinezesc pentru săptămâna 15-21 iunie. Perioadă de aur pentru 3 zodii

14.06.2020 | 14:44
Zodiacul chinezesc pentru saptamana 1521 iunie Perioada de aur pentru 3 zodii
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc al săptămânii 15-21 iunie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales din punct de vedere financiar. Ți-ai reîncărcat bateriile pe durata weekend-ului și asta se vede, pentru că începi în forță.

Ai parte de unul dintre cele mai dificile proiecte din cariera ta de până acum, dar nu te speria. Ai acumulat deja experiența necesară, așa că ești capabil să îl duci la bun sfârșit și să-i faci pe toți mândri de realizările tale.

ADVERTISEMENT

Trebuie doar să îți pui ideile cap la cap și vei vedea că totul va fi bine. Lasă emoțiile deoparte, că nu își au rostul. Încearcă să te calmezi, pentru că ești cel mai bun. Nu le permite celor din jur să te abată de la drumul tău. Sunt doar invidioși.

Ce surprize îți rezervă astrele zodiacului chinezesc pentru săptămâna 15-21 iunie

În plus, dacă te numeri printre nativii din zodia Bivolului, ai ocazia să simți gustul succesului mai mult ca oricând, iar asta te motivează și îți dau curajul de care aveai mare nevoie după experiențele negative din trecut. În sfârșit ai căpătat încredere în forțele proprii, așa că nimeni și nimic nu îți mai poate sta în cale.

ADVERTISEMENT

În cazul în care ești născut sub semnul Tigrului trebuie să porți o discuție importantă cu partenerul de viață. Nu de alta, dar simți că ai întâlnit sufletul pereche și vrei ca relația voastră să treacă la următorul nivel. Nici Iepurele nu o duce prea rău, doar că în cazul lui este nevoie de mai mult curaj pentru a porni în aventura care i se deschide în fața ochilor.

Șobolan

Norocul poate apărea de unde te aștepți mai puțin, de aceea ar fi bine să nu refuzi vreo ocazie care nu îți inspiră încredere, pentru că exact de acolo va sări iepurele. E ca și cum ești gata să refuzi o întâlnire, să eviți să treci printr-un anumit loc sau să dai cu piciorul unei situații care ar putea avea efecte foarte bune, şi dacă te lași păcălit de ispita negativă, vei conștientiza prea târziu ce ai ratat. Fii pe fază la tot ce va apare bun la orizont, mai ales la acele ocazii față de care ai mari rezerve!

ADVERTISEMENT

Bivol

Succesele acestei săptămâni au un efect emoțional extraordinar, pentru că îți dau curaj și încredere în valoarea proprie. O persoană importantă te apreciază în mod sincer pentru ceea ce ai realizat şi vei fi tare mândru de tine. Lasă modestia la o parte şi profită de auspiciile foarte bune ale acestor zile în care chiar și cele mai dificile proiecte pot evolua spectaculos. Fă un pas în faţă şi spune că ești cel mai bun, deoarece reuşita depinde foarte mult şi de părerea pe care o ai despre tine.

Tigru

Visezi frumos, iar visele implică toată familia, pentru că nu poți concepe viitorul fără cei dragi aproape. Vei purta o discuţie cu partenerul de viaţă referitoare la perspectiva nouă spre care ai dori să pornești şi, dacă vei primi din partea sa aprobare, vei trece imediat la fapte. Ai nevoie doar de susţinere, în rest ești capabil de adevărate miracole, pentru că atunci când e în joc fericirea familiei, dai tot ce ai mai bun. Cât timp ştii că ai susținători care te încurajează în direcţia aleasă, nimic nu te poate opri din elan.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ți se deschide în faţă o aventură foarte incitantă şi foarte atractivă, dar te prinde cumva pe picior greşit. Nu ai curajul să pornești pe această nouă cale, ai impresia că e prea greu, că nu ești pregătit, că ai alte treburi mai importante de rezolvat şi tot cauţi scuze s-o refuzi. Nu ar trebui să pierzi şansa aceasta! Necunoscutul te sperie cel mai mult. Cum nu prea ştii încotro duce această cale, preferi să-i dai cu piciorul. Ar fi păcat să refuzi, eventual mai informează-te, dar nu renunţa la idee atât de uşor!

Dragon

Aveai încredere totală în cineva, deşi intuiţia îți atrăgea atenţia că în spatele bunelor intenţii s-ar mai afla şi altceva. Săptămâna aceasta vei avea norocul să descoperi brusc, fulgerător, adevărul şi nu mai poţi fi păcălit ca înainte. Dacă tot vei afla ce ascunde în spatele aparenţelor înşelătoare, va trebui să iei măsuri rapide, ca să nu-l mai lași să-ți stea prin preajmă. Va încerca, prin ipocrizie şi falsitate, să te recucerească, dar nu-i mai merge. Te-ai trezit din iluzie, din minciună, din visare şi chiar dacă suferi după şocul adevărului, măcar ești împăcat că l-ai aflat.

Șarpe

Unii oameni încearcă să te oprească din elan, vorbindu-ți despre viitorul unui proiect în cei mai sumbri termeni, dar nu trebuie să le dai ascultare. Ei nu se simt în stare să facă faţă acelei provocări şi, pentru că altădată au eşuat, vor să te influenţeze să te oprești. Implică-te cu încredere deplină în această acţiune care ți se deschide în faţă pentru că vei avea șanse de reușită. Dispui de toate resursele necesare!

Cal

Timpul se dovedeşte a fi cel mai mare inamic al tău, pentru că trece incredibil de greu. Ai vrea să treci deja la o etapă următoare, dar nu poţi încă, pentru că mai ai de rezolvat câte ceva la nivelul la care eşti acum şi de care simţi că nu mai scapi. De felul tău eşti mai rapid, mai dinamic, or această lentoare în care eşti blocat nu-ţi prieşte deloc, nu-ţi place, te face să fii ineficient şi să baţi pasul pe loc. Fă un efort să te supui ritmului în care evoluează lucrurile, fără să-ţi pierzi răbdarea şi interesul pentru ceea ce se ridică atât de greu.

Capră/Oaie

Te cam îndoiești de bunele intenţii ale celui care se oferă să te ajute şi presimţi că în spatele măştii amabile şi binevoitoare s-ar afla cu totul altceva. Pe de o parte, îți este greu să accepţi ajutorul acestuia, dar, pe de altă parte, ai nevoie de el şi nu-l poţi refuza. Îți este frică să nu-ți ceară, mai târziu, un preţ mult prea mare pentru ceea ce face în aceste zile, deşi acum promite că sprijinul său este necondiţionat şi fără ascunzişuri.

Maimuță

Se apropie un eveniment, deocamdată îndepărtat, dar care îți inspiră o stare psihică ciudată. E tracul de dinaintea unui moment extrem de important, dar tocmai pentru că mai e destul până atunci, poţi pregăti terenul ireproşabil ca toate să iasă ca la carte. Controlează-ți trăirile emoţionale, pentru că succesul acestei acţiuni depinde enorm de capacitatea de a te organiza din timp şi să urmezi întocmai nişte reguli foarte bine stabilite. Vei fi mândru de rezultate, pentru că deţii toate calităţile pentru un succes deplin.

Cocoș

Viaţa de familie e plăcută, te simţi în largul tău printre cei dragi pentru că e linişte, armonie şi o atmosferă paşnică ori de câte ori staţi de vorbă. Vă aduceţi cu toţii contribuţia la un proiect de durată, ce necesită răbdare, concentrare şi ceva efort, dar cât timp fiecare vâsleşte în acelaşi ritm şi în aceeaşi direcţie, evoluţia este vizibilă. Atrage-i şi pe ceilalţi membri ai familiei în acest proiect, pentru că le va place tuturor şi mai mult, vor avea ceva de învăţat din ceea ce se clădeşte.

Câine

A sosit momentul demult anunţat al unui final de etapă şi deşi ştiai că se va întâmpla, tot te ia prin surprindere. Sperai să se mai prelungească aşteptarea, să se mai amâ-ne termenul, dar iată că timpul este implacabil şi vine atunci când vrea el cu surprize-le cele mai mari. Pe moment, ești debusolat, nu ştii încotro s-o apuci, fiind la capătul unui drum dificil şi nemaiştiind ce ai de făcut de acum înainte, dar după ce va trece şocul momentului, vei începe să te reorganizezi şi să-ți planifici paşii următori.

Mistreț

Ai o mulţime de cheltuieli mici, care, adunate la un loc, formează o sumă mai mare, de aceea ești nevoit să administrezi cu multă grijă sumele de care dispui, ca să nu dezechilibrezi pe undeva balanţa. Dacă tot te-ai decis să aduci la zi o serie mai mare de facturi cu sume mici, ai grijă totuşi să nu depăşești limitele pe care ți le permiţi. Pic cu pic se poate forma o sumă prea mare pe care nu o vei mai putea gestiona cum trebuie. Calculează de zece ori înainte de a decide să deschizi portofelul!

ADVERTISEMENT