Life

Zodiacul chinezesc pentru săptămâna 6-12 iulie. Perioadă de aur pentru 5 zodii

05.07.2020 | 14:27
Zodiacul chinezesc pentru saptamana 612 iulie Perioada de aur pentru 5 zodii
FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc pentru săptămâna 6-12 iulie. Sursa foto: pinterest.com
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc pentru săptămâna 6-12 iulie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales dacă ne referim la sfera profesională. Asta pentru că te bucuri de laudele șefilor și de respectul tuturor colegilor, chiar și a celor care nu prea vor să îți recunoască adevărata valoare.

În plus, dacă te numeri printre nativii din zodia Maimuței ai parte de motive de satisfacție inclusiv în plan sentimental. După atâtea certuri, era și cazul ca în relația voastră să se reinstaleze pacea și armonia de altădată.

ADVERTISEMENT

Ceva emoții te așteaptă în cazul în care ești născut în zodia Bivolului, pentru că un proiect important este pe cale să se încheie, dar atârnă de o decizie pe care doar tu o poți lua. Cântărește cu atenție toate variantele și eliberează-te de sarcina care atârnă atât de greu pe umerii tăi.

Ce surprize îți rezervă astrele zodiacului chinezesc pentru săptămâna 6-12 iulie

Șobolan

Muncești cu sârg, dar fără prea multe satisfacţii din cauza unora care îți comentează acid eforturile. Dai doar peste clienţi cârcotaşi care caută nod în papură, peste şefi pe care nu-i poţi mulţumi nici dacă te-ai da peste cap sau peste colaboratori care-l iau pe nu în braţe şi îți resping toate opiniile ca şi cum ar fi imposibil de pus în aplicare. Vezi-ți mai departe de activitatea începută fără să pui la suflet răutăţile sau criticile care vor sosi din toate părţile, pentru că rezultatele finale vor vorbi de la sine şi îi vor convinge chiar şi pe cei mai negativiști.

ADVERTISEMENT

Bivol

Faci un efort să duci la îndeplinire un proiect ce se apropie de sfârşit. Oricum nici putere nu mai ai, deci ar fi bine să te eliberezi odată de această sarcină! Ești înaintea unei decizii finale, dar e cel mai complicat moment, pentru că te tot întrebi dacă ai făcut tot ce se putea face şi dacă ai ajuns la nivelul cel mai bun. Ai mereu senzaţia că se putea şi altfel, că se mai poate schimba ceva chiar în ultimul moment, dar nu insista să duci mai departe acest plan, de vreme ce ești pe ultima sută de metri. Adună-ți forţele şi pune punct aici, ca de mâine să te poţi gândi liniștit la altceva.

Tigru

Nu te grăbi, mergi lent către scopurile tale, pentru că mai ai de mers până acolo unde ți-ai propus. Primești suficiente garanţii că ești pe drumul cel bun şi merită să continui, oricât va mai dura până ajungi acolo unde visezi. Dacă mai atragi şi alte persoane cu interese similare şi v-aţi uni forţele în acelaşi sens, roadele ar fi excelente. Ai răbdare, pentru că vei fi mai mult decât mulţumit de ceea ce te aşteaptă la capăt, doar că mai ai mult de muncit până acolo!

ADVERTISEMENT

Iepure

E o plăcere să intri în contact cu cât mai multă lume, chiar şi cu oameni complet necunoscuţi. Chiar dacă discuţiile nu se îndreaptă spre cele mai deosebite subiecte, vei vedea că ai ceva de aflat chiar şi din cele mai banale conversaţii. Un fleac să afli, un detaliu minor, şi, într-o zi, exact acela va conta cel mai mult în rezolvarea unei mai plictisitoare locuri, tot vei întâlni pe cineva cu care să ai ceva în comun şi cu care să faci un schimb util de idei.

Dragon

Ai numai motive de satisfacţie pentru că reuşești să aduni alături un grup mai larg de persoane care vor milita pentru adevăr. Deţii argumente pentru a obţine victoria, dar mai ai nevoie de un grup de susţinere, pe care poţi să-l formezi în jurul tău. Apelează la fapte concrete, la argumente puternice în favoarea unei situaţii care cere să fie demonstrată. Ți se potriveşte de minune orice activitate caritabilă care să militeze pentru un scop nobil şi, dacă sunteţi mai mulţi, deveniţi deja o forţă!

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nu te aştepta ca toată lumea să-ți aplaude faptele chiar dacă crezi la maximum în ele! Exact acele planuri care te entuziasmează mai mult sunt şi cele mai controversate de ceilalţi. Vei fi judecat, de unii injust, de alţii corect, dar nu ţine cont de etichetele pe care ți le pun aceştia. Important e să duci mai departe planul la care îți aduci contribuţia cu multă pasiune, pentru că, în final, faptele sunt cele care vor convinge. De judecăţi nu scapă nimeni, ba chiar te-ar putea motiva şi mai tare, pentru a demonstra că faci bine ceea ce faci!

Cal

Nu te lăsa impresionat de lacrimile sau poveştile triste ale celor din jur care încearcă să umble la coarda ta sensibilă! Acum ești mult mai puternic, nu ţine cont de slăbiciuni, iar fragilitatea afişată de cei din jur e un avantaj pentru a ieşi în faţă, să te remarci. Când îi vezi pe alţii emotivi şi timizi, profită de auspiciile bune care te propulsează direct în faţă. Nu e momentul să dai dovadă de sensibilitate acum, ci dimpotrivă, fii mai ambiţios şi trebuie să ai ceva de spus înaintea tuturor.

Capră/Oaie

Vei avea o săptămână agitată în care vei cădea de multe ori în plasa persoanelor nervoase. Se ştie că ai limba ascuţită, dar de data aceasta nimerești în medii în care ceilalţi sunt şi mai agresivi, şi mai furioşi, încât nu ştii cum să le ţii piept. Te poţi aştepta la afronturi dure din partea unora care îți seamănă. Deci ai ocazia să vezi, prin intermediul lor, cum arăţi când îți sare ţandăra. Ei sunt oglinda propriilor manifestări violente, deci poţi învăța ceva din asta: să-ți mai domolești furia atunci când ceva nu îți convine.

Maimuță

Ai multe motive de satisfacţie, de parcă ți s-ar oferi din mai multe direcţii exact acele lucruri de care are nevoie inima ta. Cel mai bine ar fi să te bucuri cu măsură, să nu te entuziasmezi prea tare, ci să aștepți ca lucrurile să se aşeze pe un teren sigur înainte de a le spune tuturor! Cea mai mare bucurie a zilei e anturajul pozitiv în care te afli, pentru că ai norocul de a atrage alături oameni tonici, veseli, optimişti, care îți ridică moralul. Totuşi, undeva în adâncul inimii a rămas o fărâmă de prudenţă care-ţi spune că ceva ciudat poate să se mai întâmple.

Cocoș

Trebuie să iei la bani mărunţi orice afacere în care sunt implicate sume mari, documente oficiale, acte importante, pentru că există riscul de a trece cu vederea o cifră de la care se poate declanşa mai apoi o serie întreagă de probleme. O neglijenţă minoră, cum ar fi o virgulă pusă greşit sau lipsa unui zero în coada unui număr pot fi erori banale la prima vedere, dar ale căror efecte se vor dovedi a fi mult mai grave. Verifică la sânge legalitatea tuturor tranzacţiilor pe care le vei încheia, citește clauzele contractuale cu mare atenţie, pentru că aici se pot infiltra erori periculoase.

Câine

S-a terminat o etapă din viaţa familiei tale şi a venit vremea să îți iei rămas bun de la tot ce a fost. Ai învăţat ceva din cele trăite, dar nu mai are rost să duci mai departe capitolul tocmai încheiat. Este un moment excelent pentru a trasa o nouă direcţie împreună cu cei dragi, trecutul fiind de acum înainte doar o amintire sau sursa unor învăţături înţelepte. Privește spre viitor de acum, nu te întoarce în trecut decât pentru a accesa, atunci când ai nevoie, câte o idee, câte o lecţie acumulată, câte o informaţie de demult. Concentrează-te spre ce va fi!

Mistreț

Nu ai parte de tovarăşi cooperanţi prin preajmă. Propunerile îți rămân fără ecou, parcă ai vorbi la pereţi, dar totuşi insiști să îți exprimi punctul de vedere în faţa tuturor, în ciuda ostilităţilor la care ești supus. Până la urmă tot vei convinge pe cineva să te asculte şi să nu mai respingă orice idee care vine de la tine. Prin exemplu personal, poţi atrage atenţia asupra ideilor pe care le susții, deci trebuie să ai mai multă răbdare cu ceilalţi, pentru că unii aşteaptă mai întâi dovezi palpabile înainte de a crede. Nu te supăra aşa de tare pe cei care resping dialogul!

ADVERTISEMENT