Life

Zodiacul chinezesc pentru săptămâna 7-13 septembrie. Dragonii sunt lipsiți de toleranță

06.09.2020 | 19:59
Zodiacul chinezesc pentru saptamana 713 septembrie Dragonii sunt lipsiti de toleranta
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc al săptămânii 7-13 septembrie, iar provocările apar la fiecare pas, așa că trebuie să te pregătești cum se cuvine. După un weekend odihnitor, începi în forță la locul de muncă, pentru că te așteaptă câteva proiecte dificile care nu mai suportă amânare.

Norocul tău că ai experiența necesară să le duci la bun sfârșit în foarte scurt timp. Trebuie doar să-ți alegi o echipă de oameni care să se dedice trup și suflet acestei „misiuni”, așa că  dă imediat startul recrutărilor.

ADVERTISEMENT

Dacă te numeri printre nativii din zodia Dragonului te sfătuim să fii ceva mai răbdător cu colegii de muncă. Nu de alta, dar o atitudine rigidă naște conflicte care fac decât să vă abată de la obiectivul propus.

Ce surprize îți rezervă astrele zodiacului chinezesc în săptămâna 7-13 septembrie

Șobolan

Tensiunea se instalează încet, dar sigur în relația de cuplu și simți că nu o poți risipi, orice ai face. Singura soluție e să ceri sfatul unei persoane mai în vârstă, care să judece problema corect și obiectiv.

ADVERTISEMENT

Bivol

E momentul să te ocupi de problemele importante pe care le-ai tot amânat în ultima vreme. Nu mai asculta de unii și alții, că îți pun bețe-n roate în loc să te ajute.

Tigru

Trebuie să lucrezi puțin la capitolul diplomație. Nu de alta, dar întâlnirea de afaceri bate la ușă și ai nevoie de puțină îndrumare pentru a ști cum să pui problema exact. Renunță la orgoliu, măcar de data asta.

ADVERTISEMENT

Iepure

Nu îți place să depinzi de alții și devii irascibil când ajungi într-o astfel de situație. Încearcă, totuși să-ți păstrezi calmul și să înțelegi că în viață nu poți face chiar orice de unul singur.

Dragon

Ai o atitudine rigidă față de colegii de muncă și riști să stârnești conflicte inutile tocmai acum, când trebuie să vă uniți forțele pentru a finaliza un proiect important. Te sfătuim să fii puțin mai răbdător.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Te bate gândul să faci îmbunătățiri, când știi deja că lucrurile merg ca pe roate. Ce mai poți schimba într-o astfel de situație? Mai bine relaxează-te și așteaptă ca munca din ultimele luni să-și arate roadele. Vei fi pe deplin satisfăcut.

Cal

Deși încerci să-ți ajuți prietenii total dezinteresat, ajungi fără voia ta în mijlocul unui conflict și nu mai știi cum să scapi. Toți te acuză pe nedrept de intenții ascunse. Păstrează-ți calmul și încearcă să le explici cum stau lucrurile, de fapt.

Capră/Oaie

Simți că nu ai suficientă activitate și vrei să schimbi ceva în acest sens, numai că șansele de reușită sunt destul de mici, mai ales când nu depinde totul de tine. Poate familia agreează această situație și nu ai ce să faci.

Maimuță

Relația cu persoana iubită merge de minune și chiar te gândești serios să o ceri în căsătorie. Ai întâlnit deja sufletul pereche, așa că nu mai are rost să amâni inevitabilul.

Cocoș

Nu te simţi chiar în largul tău, deși aveai planuri mari pentru această săptămână. Încearcă să-ți aduni forțele, iar dacă nici așa nu merge, amână-le pentru altădată.

Câine

Nu îţi place să intri pe sub pielea oamenilor, dar trebuie să faci și asta uneori, pentru a evita conflicte inutile. Până la urmă scopul scuză mijloacele.

Mistreț

Descoperi lucruri interesante și începi să le pui în practică, dar ar trebui să nu te entuziasmezi prea tare de la început. Succesul nu vine de pe o zi pe alta. Ai puțină răbdare.

ADVERTISEMENT