Life

Zodiacul chinezesc pentru vineri, 17 iulie 2020. Șobolanii pot fi atrași de ceva nou. Răsturnări de situație în viața sentimentală

16.07.2020 | 14:20
Zodiacul chinezesc pentru vineri 17 iulie 2020 Sobolanii pot fi atrasi de ceva nou Rasturnari de situatie in viata sentimentala
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru ziua de 17 iulie aduce vești bune pentru Șobolan și Iepure, în special. Ei sunt vedetele zilei de vineri, dar nici ceilalși ativi nu duc lipsă de noutăți.

Înțelepții din Orient vin cu mesaje importante pentru cele 12 zodii. Nativii ar trebui să țină cont de ele pentru a se bucura de o zi bună.

ADVERTISEMENT

Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal, ceea ce înseamnă un an al belsugului, al perspectivelor pozitive si al ocaziilor favorabile.

Zodiacul chinezesc pentru vineri, 17 iulie 2020

Șobolan

Poți fi atras de o persoană nouă, din afara anturajului, pe care o vei întâlni prin prisma serviciului. Această persoană ar putea schimba viața sentimentală.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ești foarte energic azi și ai început munca încă de dimineață pentru că ai multe lucuri de pus la punct. Este un lucru bun, dar nu uita de odihnă și relaxare.

Tigru

O zi excelentă pentru prezentarea unor servicii sau produse de care te ocupi la locul de muncă. Profită de acest context astral pentru că este o perioadă extrem de favorabilă.

ADVERTISEMENT

Iepure

Începi ziua cum nu se poate mai bine și este de înțeles, este vineri, începe weekendul și ți-ai făcut deja planuri pentru aceste zile. Vrei să te distrezi și să îți încarci bateriile pentru următoarea perioadă.

Dragon

Atenție la oamenii care îți promit prea multe lucruri. Nu te entuziasma prea tare pentru că pot fi doar vorbe în vânt. Păstrează-ți scepticismul și bucură-te de tot ce vine.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Un nou început pe plan profesional. Fie îți schimbi locul de muncă, fie pui bazele unui nou proiect personal. Relația de cuplu poate atinge cote maxime, ești foarte bine acasă, alături de familie.

Cal

Încearcă să-ți păstrezi cumpătul, pentru că vei avea nevoie de el pe toată durata zilei. Se anunță situații tensionate. Fii mai răbdător și mai maleabil. Nu este sfârșitul lumii.

Capră/Oaie

Un început de weekend plin de romantism, cu pasiune, surprize plăcute și multe provocări. Poate te gândești să faci o escapadă la munte doar tu și partenerul.

Maimuță

Întâmpinați ceva probleme financiare, din cauza cheltuielilor neprevăzute care au venit una după cealaltă. Vă simțiți puizați și pe bună dreptate, dar nu disperați pentru că veți găsi soluții.

Cocoș

Profită la maximum de acestă zi și de weekendul care bate la ușă. Vei avea parte de momente de liniște, vei petrece în compania celor dragi, și nu este puțin lucru. Bucură-te de ei.

Câine

Evită oamenii care te storc de energie pentru că la finalul zilei te vei simți epuizat și îți vei vărsa frustrările în familie și nu vei mai avea forță să te ocupi de lucrurile tale.

Mistreț

O zi bună pentru cupluri. Își fac planuri de vacanță sau de viitor. Este important să țineți cont de părerile partenerului, dar mai ales de nevoile pe care le au.

 

 

ADVERTISEMENT